Førstehold

EfB henter van der Vaart

Esbjerg fB har skrevet kontrakt med den hollandske verdensstjerne Rafael van der Vaart, der tidligere har repræsenteret klubber som Real Madrid, Tottenham og Ajax.

Den hollandske VM-sølvvinder Rafael van der Vaart, skal fremover repræsentere de blåhvide farver, eftersom midtbanespilleren har sat sin signatur på en kontrakt med Esbjerg fB. Van der Vaart, der har fået sin fodboldopdragelse i Ajax, bliver dermed den spiller i klubbens 94-årige historie, som har haft den største karriere og vundet flest titler.
Den rutinerede kreatør, der vandt prisen som Golden Boy tilbage i 2003, har prominente klubber som Real Madrid, Tottenham, Hamburger SV og førnævnte Ajax på CV’et, hvorfor det glæder EfB’s adm. direktør, Brian Knudsen, at klubben kan tiltrække en spiller af en sådan kaliber.
–  Det er en glædelig nyhed for EfB, at vi kan tiltrække en spiller, der har meritter som ham. Han er en god rollemodel for vores unge spillere, der kan lære meget af ham, fortæller Brian Knudsen.
Cheftræner, John Lammers, ser frem til at indlemme den tidligere landsholdsanfører i truppen og gøre brug af hans kvaliteter og ikke mindst erfaring.
– Jeg er glad for, at vi har hentet Rafael. Han har en enorm erfaring og åbenlyse kvaliteter, og nu skal vi sørge for at få ham fit, siger John Lammers.
Esbjerg fB og 35-årige Rafael van der Vaart er blevet enige om en 1-årig kontrakt, der løber for resten af indeværende sæson.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo