Førstehold

EfB henter Viktor Tranberg i FCN

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB styrker defensiven, idet Viktor Tranberg er hentet i FC Nordsjælland. Den 22-årige forsvarsspiller skifter med øjeblikkelig virkning til EfB på en fireårig aftale.

190 cm. høje Viktor Tranberg er ny mand i Esbjerg fB, da midterforsvareren har sat sin signatur på en aftale, der løber frem til sommeren 2023. Tranberg skifter til EfB fra FC Nordsjælland.
Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen har fulgt Viktor Tranberg længe, og glæder sig over tilføjelsen.
– Viktor er en ung, stærk forsvarsspiller, som vi er glade for at have fået tilknyttet til EfB. Han har erfaring fra både 3F Superligaen og den bedste svenske række, og vi ser et uforløst potentiale, som vi i fællesskab ser frem til at forløse, siger han.
Viktor Tranberg har været en fast del af førsteholdstruppen i FCN, for hvem han har spillet 36 kampe. I efteråret 2018 var Tranberg udlejet til Örebro i Allsvenskan, hvor han spillede fast. Senere i dag, tirsdag, deltager han i EfB’s reserveholdskamp mod FC Midtjylland.
Fakta:
Navn: Viktor Tranberg
Født: D. 26. februar 1997
Tidligere klubber: Brøndby, Lyngby, FC Nordsjælland, Örebro (udlån)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”16089″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo