Førstehold

EfB henter Vito Mannone

Esbjerg fB tilknytter den 31-årige målmand Vito Mannone på en lejeaftale frem til sæsonens afslutning. Han kommer til fra engelske Reading FC, og har en fortid i blandt andre Arsenal FC.

Konkurrencen om målmandspositionen i Esbjerg fB styrkes til den kommende forårssæson, idet italienske Vito Mannone tilknyttes på en lejeaftale indtil sommer.
Målmanden er hentet i Championsship-klubben Reading FC, hvorfra han i sidste sæson var udlejet til amerikanske Minnesota United, hvor han stod 34 kampe og efterfølgende blev kåret til sæsonens bedste målmand.
Jimmi Nagel Jacobsen siger om 31-årige Mannone, der blandt andet har 82 kampe i Premier League og 80 kampe i Championsship under bæltet:
– Med tilføjelsen af Vito får vi en målmand med en utrolig stor erfaring og et meget højt niveau, hvilket hans CV blot bekræfter. Vi glæder os over, at vi nu får tilknyttet en spiller af den kaliber til EfB.
– Samtidig styrker vi målmandsgruppen, så vi nu har tre dygtige målmænd i truppen, hvilket vi skal have med det forår, vi kigger ind i. Der bliver konkurrence om alle positioner på holdet – også målmandsposten.
Vito Manonne støder til EfB-truppen på holdets træningslejr i Tyrkiet med omgående virkning.
Fakta:
Navn: Vito Mannone
Født: D. 2. marts 1988
Tidligere klubber: Atalanta BC, Arsenal FC, Barnsley FC, Hull City AFC, Sunderland AFC, Reading FC, Minnesota United

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo