Klub

EfB inviterer veteraner til fodbold

Esbjerg fB deltager igen i år i Veteran Match 2022, og vil derfor i forbindelse med hjemmekampen søndag mod HIK markere og hylde de danske soldaterveteraner.

Mange soldater har kæmpet for Danmark uden for landets grænser, og er efterfølgende vendt hjem til en svær dagligdag, og for at anerkende, hylde og ikke mindst hjælpe disse veteraner til en bedre hverdag, deltager Esbjerg fB i den landsdækkende kampagne Veteran Match 2022.

Det sker i forbindelse med hjemmekampen søndag kl. 13.00 på Blue Water Arena mod HIK, hvor forskellige markeringer til gavn for veteranerne vil løbe af stablen på efb.dk, de sociale medier og stadion. Samtidig inviteres op mod 100 soldaterveteraner til opgøret.

Veteran Match 2022 har deltagelse og opbakning fra hele Metal Ligaen i ishockey samt adskillige klubber fra 3F Superligaen, NordicBet Ligaen og 2. division, der i fællesskab hylder de danske veteraner sammen med kommuner, erhvervsliv og DIF Soldaterprojekt.

Jens Hammer Sørensen, adm. direktør i EfB, fortæller:

– Vi deltog sidste år, hvor vi via vores platforme støttede op om den gode sag i fællesskab med mange andre sportsklubber i Danmark, og var derfor ikke i tvivl om, at vi gerne ville være med igen. Vi glæder os til kampen søndag på Blue Water Arena og til at byde soldaterveteranerne inden for til en forhåbentligt god fodboldkamp.

Som tilskuer har du mulighed for at støtte veteranerne og projektet ved køb af specielle pins i baren i caféen samt i loungen via MobilePay. En pin koster 25 kr.

>> Køb billet til EfB – HIK

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo