Førstehold

Optakt: EfB klar til russisk storhold

EfB møder lørdag det russiske storhold, CSKA Moskva, på deres træningslejr forud for et spændende forår. En kamp som John Lammers ser frem til, og håber yderligere på at kunne se fremskridt.

Som det også var tilfældet sidste år, møder EfB det russiske storhold CSKA Moskva på træningslejren i Spanien. CSKA bor på samme hotel som esbjergenserne, men det bliver ikke en kamp om håneretten på hotellet, ifølge cheftræner John Lammers.
– Resultatet af kampen er ikke i fokus. Vi håber på at kunne se, hvordan vi har forbedret de ting vi har haft fokus på og arbejdet med hernede. Når det så er sagt, vil vi selvfølgelig se en god præstation, hvilket jo klart kan medføre et godt resultat for os.
Kampen falder på sjette dagen af træningslejren, hvor spillerne har været igennem ni træningspas på de første fem dage, og det er noget der sætter sine spor på fysikken.
– Det bliver en svær kamp for os, med tanke på, at vi har haft en hård træningsuge med træning to gange om dagen. Spillerne er ved at være trætte, men det bliver et godt skridt for os i den rigtige retning, og jeg forventer at kunne se vi har rykket os på det fysiske aspekt, fortæller John Lammers.
Der er godt og vel to uger til forårs premieren mod Skive IK hjemme på Blue Water Arena, og Lammers vil have gjort alle mand klar til at kunne bidrage i hvad der bliver et vigtigt forår for klubben.
– Vi har en gruppe på 15-16 spillere, som skal bruges på hver deres måde. Vi har ikke kun brug for en god start-ellever, der bliver brug for alle mand, slutter cheftræneren.
Kampen spilles lørdag kl. 12.00 og forventes at blive streamet – mere info følger hertil.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo