Klub

EfB klar til at genåbne stemningsafsnit

Esbjerg fB har efter gode fandialoger valgt at genåbne de to stemningsafsnit på Blue Water Arena fra og med næste hjemmekamp, der spilles lørdag mod HB Køge.

Til Esbjerg fB’s seneste hjemmekamp mod Hobro IK var stemningsafsnittene på Blue Water Arena lukket som en konsekvens af uacceptable hændelser i opgøret mod Lyngby BK runden forinden, men disse åbnes nu igen på baggrund af gode dialoger med forskellige fangrupperinger.

I beslutningen var tidsestimatet for lukningen en ubestemt periode.

Om baggrunden for igen at kunne tilbyde de aktive fans deres foretrukne placering på stadion, fortæller adm. direktør Jens Hammer Sørensen:

– En vigtig del af fodboldoplevelsen på Blue Water Arena er den gode stemning, som vores aktive fans skaber. Ikke mindst fordi det hjælper spillerne inde på banen, og særligt nu har vi som klub behov for al den hjælp, vi kan få. Når det så er sagt, så skal det foregå på en ordentlig måde, hvor der ikke tages chancer med sikkerheden, for den går vi under ingen omstændigheder på kompromis med, og det var ene og alene baggrunden for beslutningen om at lukke.

– Vi ønsker den gode stemning tilbage på stadion, og har derfor haft en god og konstruktiv dialog de seneste uger med flere grupper af fans. Det har fra vores side været et kardinalpunkt, at vi i hjemmekampen mod Hobro samt udekampene mod Jammerbugt FC og Vendsyssel FF ikke ville se uroligheder af nogen art, hvilket vi med glæde kunne konstatere ikke fandt sted.

– Samtidig har vi på møderne atter italesat de konsekvenser, det vil få for EfB, hvis vi i fremtiden ser episoder alá dem mod Lyngby, og vi er blevet enige om, at vi ikke vil se gentagelser, så vi i stedet i fællesskab kan kæmpe for det samme mål, og her på den korte bane er det overlevelse i NordicBet Ligaen. Vi glæder os til en god stemning på lørdag, og ser frem til at fortsætte den tætte dialog og løbende evaluere.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo