Førstehold

EfB lancerer ny fan-app

Esbjerg fB præsenterer nu en helt ny fan-app, som gør det lettere og hurtigere at følge med i, hvad der sker i og omkring klubben på både kamp- og hverdage. Appen fungerer til både iPhone og Android, og er gratis at downloade.

Tilhængere af Esbjerg fB får nu endnu bedre forudsætninger for at følge med i, hvad der rører sig omkring Superliga-holdet, idet en ny og gratis fan-app lanceres til både iPhone og Android.
EfB-appen indeholder altid de seneste nyheder og videoer, og vil ligeledes have et godt fokus på de andre afdelinger – blandt andet EfB Akademi. Udover daglige nyheder får man også et nyt niveau af statistisk indsigt, fede live-oplevelser i match-centeret, dialog og debat i appens fan-chat, og masser af fede konkurrencer og præmier fra både EfB og partnerne.
Adm. direktør hos EfB, Brian Bo Knudsen, fortæller om appen, der har taget form igennem efterårssæsonen:
– Vores fans skal se frem til at få den nye EfB-app ned på telefonerne, og vi håber, at den falder i god jord. Der er mange nye funktioner integreret i appen, som gør det nemmere og sjovere at følge klubben, og bringer EfB og fansene meget tættere sammen. Vi mener i al beskedenhed selv, at vi i tæt samarbejde med udviklerne, MANY Digital, er nået i mål med en rigtig flot og brugervenlig app, som forhåbentligt skaber glæde for alle, der følger os tæt.
– I forhold til vores digitale strategi bliver appen et vigtigt værktøj for at følge den kurs, som vi arbejder efter, og i sidste ende handler det om at skabe værdi for vores interessenter. Derudover åbner der sig nogle kommercielle muligheder for vores partnere, som kan aktivere partnerskaber på en helt ny og unik måde.
Hos MANY Digital, der er firmaet bag udviklingen af appen, er der ligeledes tilfredshed med det færdige produkt. Adm. direktør Tom Matthiesen siger:
– Vi er stolte af, i tæt samarbejde med det visionære og dedikerede team i EfB, at kunne lancere klubbens nye fanengagement-platform. Klubben tager hermed, også på det digitale felt, et stort skridt i den digitale transformation, og fastholder dermed den naturlige toneangivende position i dansk fodbold.
– Dette bliver for de mange, dedikerede fans og følgere en enestående mulighed for at komme endnu tættere på regionens flagskib før, under og efter kampene og blive forkælet med unikt content, sjove konkurrencer, præmier, gode tilbud blandt meget andet via det integrerede loyalitets-program.
– Vi håber, at EfB-platformen bliver rigtigt godt modtaget at klubbens fans, følgere, partnere og øvrige interessenter.
Appen kan downloades i App Store og Google Play fredag.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo