Førstehold

EfB laver aftale med midtbanetalent

Esbjerg fB indgår en kontrakt med Gustav Jensen således, at den talentfulde midtbanespiller er i klubben frem til sommeren 2023. 16-årige Jensen har en fortid i samarbejdsklubben Næsbjerg RUI.

Endnu et stort talent fra EfB Akademi er nu kommet på kontrakt i Esbjerg fB i form af Gustav Jensen. Midtbanespilleren har underskrevet en aftale frem til sommeren 2023.
16-årige Jensen gør sig til dagligt på EfB’s U17-mandskab, hvor han fra sin position på den centrale midtbane bryder modstanderens opspil og er med til at kreere muligheder offensivt.
Akademichef Lars Vind glæder sig til at følge Gustav Jensen i de kommende sæsoner.
– Gustav er en dygtig midtbanespiller med et godt øje for spillet fra sin position centralt på banen. Han griber kampene an med stor ærgerrighed og har samtidig en god teknik, så der er en rigtig god basis at videreudvikle på, hvilket vi sammen har lagt en god plan for, fortæller han.
Midtbanespilleren, der kom til EfB fra samarbejdsklubben Næsbjerg RUI, er glad for sin første kontrakt, og har store drømme for fremtiden.
– Det er en stor dag for mig, for det har været en drøm at få en kontrakt med EfB. Jeg har det fantastisk godt på akademiet blandt holdkammerater og trænere, så det er det perfekte sted for min udvikling, og drømmen er en dag at spille inde på Blue Water Arena i førsteholdstrøjen, siger Gustav Jensen.
Gustav Jensen bor på Esbjerg Sports College, og er i gang med HF-uddannelsen på Rybners Gymnasium.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo