Førstehold

EfB laver lang kontrakt med Strunck

Lejeaftalen med Nicklas Strunck er blevet vekslet til en permanent kontrakt, og midtbanespilleren er nu Esbjerg fB-spiller de næste fire år. Han er købt fri i hollandske FC Groningen.

Esbjerg fB lejede i sommer Nicklas Strunck i FC Groningen i Holland, og den 21-årige midtbanespiller, der har leveret på et højt niveau gennem hele sæsonen, har nu underskrevet en kontrakt, der holder ham på Blue Water Arena frem til sommeren 2025.

Adm. direktør Brian Bo Knudsen glæder sig over, at det er lykkedes at lande Strunck på en lang kontrakt.

– Nicklas Strunck har fra dag et i EfB budt ind med en fantastisk god attitude både på og uden for banen samtidig med, at han spillemæssigt har holdt et højt niveau. Vi tror på, at vi i fællesskab kan bygge yderligere på, og Strunck er udset en vigtig rolle fremadrettet i den nye spillestil med under cheftræner Peter Hyballa og det øvrige trænerteam, fortæller han.

Paul Conway, bestyrelsesmedlem i EfB, tilføjer:

– Vi er glade for, at Nicklas Strunck har forpligtet sin fremtid til EfB. Som en del af den nye investering i klubben har vi lovet at lave aftaler med nogle af de mest spændende, unge talenter i Danmark for at komme tilbage i Superligaen og videreudvikle.

Bestyrelsesformand Michael Kalt glæder sig til at følge Strunck og resten af holdet efter sommerpausen.

– Vi takker Nicklas Strunck for engagementet i EfB hidtil, og ser frem til, hvad han, Peter Hyballa og resten af det dynamiske hold, vi sammensætter, kan udrette i næste sæson, fortæller han.

Nicklas Strunck fortæller, at han ikke skulle overveje tilbuddet om permanent ophold i Esbjerg ret længe.

– Jeg befinder mig utroligt godt i EfB og i byen, og jeg kunne ikke se mig spille andre steder, så jeg er meget glad for at have fremtiden på plads. Vi skal nu i gang med et meget spændende projekt med en ny spillestil, som tiltaler mig meget, og jeg ser frem til at blive en del af den og forhåbentligt indfri ambitionen om at vende tilbage til Superligaen, siger midtbanespilleren.

Strunck har hidtil spillet 28 kampe for EfB.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo