Førstehold

EfB lejer Ante Erceg i Brøndby

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB øger konkurrencen på den offensive del af banen, idet angriberen Ante Erceg i foråret lejes hos Brøndby IF.

Den offensive del styrkes i forårssæsonen, idet Esbjerg fB tilknytter den kroatiske angriber Ante Erceg på en lejeaftale fra Brøndby IF.
30-årige Erceg kommer til EfB efter halvandet år i Brøndby, og inden da spillede han blandt andet i den kroatiske storklub Hajduk Split, hvor det blev til 20 mål i 44 kampe.
Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen fortæller om tilgangen:
– I Ante Erceg får vi en stærk offensivspiller, der er hurtig og aggressiv i sit spil. Erceg har tidligere vist sig som en kynisk målscorer, og vi er sikre på, at vi i fællesskab kan finde dette frem igen til glæde for begge parter.
– Vi har i forvejen stærke angribere, og nu øger vi konkurrence yderligere på den sidste tredjedel af banen i bestræbelserne på at præstere en god forårssæson.
Fakta:
Navn: Ante Erceg
Født: D. 12. december 1989
Tidligere klubber: RNK Split, Junak, Balikesirspor, Hajduk Split, Shabab Al-Ahli, Brøndby IF[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo