Førstehold

EfB lejer Franz Brorsson

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB får i forårssæsonen glæde af den 23-årige forsvarsspiller Franz Brorsson, som tiltræder på en lejeaftale fra svenske Malmö FF.

Esbjerg fB får markant tilgang til defensiven til det kommende forår, idet svenske Franz Brorsson netop har skrevet under på en lejeaftale, der gælder sæsonen ud.
Brorsson debuterede for Malmö FF i 2015, hvor det siden er blevet til mere end 100 kampe for den svenske storklub. Ligeledes har han to landskampe for Sverige på CV’et.
Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen glæder sig over tilgangen af Brorsson, der trods sin unge alder er en erfaren spiller.
– Franz Brorsson er det, jeg vil kalde en rendyrket forsvarsspiller, der spiller med stor ærgerrighed. Samtidig er han fysisk stærk, ligesom han besidder en god fart. Brorsson er kun 23 år, men på trods af det er han utrolig rutineret og har høstet erfaring på det højeste niveau igennem kampe for Malmö i forbindelse med Champions League og Europa League, fortæller han og fortsætter:
– Efter at have været mere eller mindre fast mand i de to forudgående sæsoner, så har Brorsson ikke spillet helt så mange kampe i 2019, og derfor er vi sikre på, at han kommer med en stor sult efter at spille, hvilket vi vil få glæde af i EfB.
Fakta:
Navn: Franz Brorsson
Født: D. 30. januar 1996
Tidligere klubber: Trelleborgs FF, Malmö FF[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”20427″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo