Klub

EfB lejer tysk venstre-back

Linus Rosenlöcher er ny spiller i Esbjerg fB-trøjen, da den 21-årige tysker har underskrevet en lejeaftale for resten af sæsonen. Den venstrebenede back kommer til fra 1. FC Nürnberg i hjemlandet.

Esbjerg fB forstærker defensiven med Linus Rosenlöcher, der begår sig på venstre-back-positionen. 21-årige Rosenlöcher kommer til på en lejeaftale frem til sommer fra tyske 1. FC Nürnberg.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen fortæller:

– Linus Rosenlöcher er en spiller, vi har haft øjnene på i længere tid, og før jul fik vi mulighed for at se ham an til en række træninger med holdet og i vores miljø. Her efterlod han et rigtigt godt indtryk, og vi fik bekræftet, at Linus er en dygtig fodboldspiller, som vi tror på, vil blive et aktiv for os i forårssæsonen. Vi glæder os til at byde ham velkommen i EfB, når træningen på lørdag genoptages.

Tyskeren, der i seneste sæson opnåede debut i 2. Bundesliga og scorede mål, ser frem til at trække den blå-hvide trøje over hovedet og møde sine nye holdkammerater.

– Det bliver spændende at starte op i EfB, som er en ambitiøs og god klub, og det glæder jeg mig til at være en del af. Jeg har fået et godt indtryk af forholdene og holdkammeraterne, som jeg trænede med før jul, og jeg ser det som et godt, næste skridt i min karriere, hvor det forhåbentligt bliver til en masse spilletid på et højt niveau. Nu kigger jeg frem mod lørdag, hvor vi tager hul på træningen, siger Linus Rosenlöcher.

EfB har mulighed for at købe Rosenlöcher til sommer.

Fakta:
Navn:
Linus Rosenlöcher
Født:
D. 9. september 2000
Tidligere klubber:
1. FC Nürnberg

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo