Klub

EfB med forventet underskud

Bestyrelsen i EfB Elite A/S har behandlet og godkendt årsrapporten for 2021, der viser et underskud på 12,2 millioner kr. før skat.

Efter to år med millionoverskud kommer EfB Elite A/S, selskabet bag Esbjerg fB, ud med et underskud for 2021 før skat på 12,2 millioner kr.

Baggrunden for resultatet skyldes primært faktorer som Covid-19-restriktioner i særligt første halvår samt manglende oprykning til Superligaen i sommer, og på den baggrund er årsresultat forventet.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen siger:

– Et negativt årsresultat er aldrig tilfredsstillende, men det var forventet med henblik på det år, vi var igennem. Dels satte pandemien sine spor i foråret med blandt andet manglende tilskuerindtægter, og så kommer vi ikke udenom, at det selvfølgelig betød meget, at vi ikke rykkede op i Superligaen i sommer.

Bestyrelsesformand Michael Kalt supplerer:

– Vi ryster ikke på hånden eller tvivler på projektet, fordi vi kommer ud med et underskud i den størrelsesorden. Vi befinder os i en omstillingsperiode, hvor det handler om at skabe en bæredygtig forretningsmodel, og vi er ikke i tvivl om, at det vil lykkes at indfri målet og komme tilbage til Superligaen med et ungt, dynamisk fodboldhold, der vil begejstre de vestjyske fodboldfans.

Der afholdes generalforsamling torsdag d. 17. marts kl. 19.00.

>> Tilmelding til generalforsamling

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo