Klub

EfB og hummel indgår partnerskab

Esbjerg fB er glade for at annoncere et partnerskab med det ikoniske sportstøjsbrand hummel, som bliver ny tøjleverandør og -partner i klubben fra sæsonen 2022/2023.

Når Esbjerg fB mandag tager hul på forberedelserne til den nye sæson, så bliver det med en ny tøjleverandør og -partner i ryggen, idet der er indgået et samarbejde med det verdenskendte tøjbrand hummel, som skal klæde førsteholdet, trænerstaben, akademiet, ansatte og moderklubben på fra sommeren 2022.

Trods hovedsæde i Århus har hummel samarbejder med en bred portefølje af klubber i blandt andre Danmark, England, Frankrig og Tyskland.

Mathias Rønn, kommerciel chef i EfB, fortæller om processen:

– Vi er meget begejstrede for aftalen med hummel, der er et prestigebrand, og som er kendetegnende ved høj kvalitet, og vi har haft en fantastisk dialog hele vejen igennem forløbet. Som klub har vi store ambitioner, og det har været af høj prioritet for os at afsøge markedet og finde den helt rette partner, der kan være leveringsdygtige i gode beklædningsgenstande til alle i og omkring EfB men også for alle dem, der følger os i tykt og tyndt. Vi er overbeviste om, at vi og hummel er et godt match.

– Interessen for EfB i byen og regionen er stor, hvilket vi mærker hver dag, så det har været vigtigt for os også at tænke denne del ind i valget af ny tøjleverandør. På online-delen har vi et efterslæb, men det kommer til at ændre sig med denne aftale, idet vi på den anden side af sommerferien i samarbejde med hummel vil lancere en webshop, der vil give fans over hele landet mulighed for at købe spændende, nye produkter i de blå-hvide farver. Desuden åbnes der nogle døre i forhold til blandt andet at designe unikke spillertrøjer fremadrettet, og vi ser meget frem til sammen med hummel at involvere fansene i den proces.

Allan Vad Nielsen, CEO hos hummel, ser frem til samarbejdet, og glæder sig til at tage del i den store interesse omkring EfB og den sportslige genrejsning, der begynder fra den kommende sæson.

– Der er ingen tvivl om, at Esbjerg fB lige nu er langt under det niveau, som både byen, klubben og fansene fortjener – og vi ser det her som en fantastisk mulighed for at blive en del af den nye genopbygning. For selvom klubben står overfor nye udfordringer med nedrykningen til 2. division, rummer den stadig et kæmpe potentiale både på og uden for banen, og vi glæder os til at blive en del af rejsen med at bringe EfB tilbage, hvor de hører hjemme – nemlig i toppen af dansk fodbold.

– Både hummel og EfB deler mange af de samme værdier i forhold til traditioner, karakter og lokale bånd, og derfor tror vi også på, at vi kan opnå store ting sammen i de kommende år. Vi vil i hvert fald arbejde ekstremt hårdt for at sikre, at både spillere, trænere og ikke mindst alle de fantastiske fans vil bære vores hummel-vinkler med stolthed.

SPORTMASTER er retail-partner på aftalen, og EfB-merchandise vil stadig kunne købes fysisk i butikkerne i Esbjerg samt i EfB Fanshop på Blue Water Arena.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo