Førstehold

EfB og Jonas Mortensen forlænger samarbejdet

22-årige Jonas Mortensen har sat sin signatur på en ny kontrakt med Esbjerg fB, og parterne har nu papir på et fortsat samarbejde frem til sommeren 2024. Forsvarsspilleren vil rykke op med EfB, siger han.

Esbjerg fB har forlænget kontrakten med Jonas Mortensen, idet højre-backen har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2024.

Mortensen har fået sin fodboldopdragelse i samarbejdsklubberne Alslev SK og Varde IF, inden han som ungdomsspiller skiftede til EfB.

Cheftræner Lars ”Lungi” Sørensen er glad for også at have Jonas Mortensen i truppen i den kommende sæson:

– Vi kender jo Jonas som en rigtig dygtig spiller, så det har været af høj prioritet for os også at have ham til rådighed i EfB-trøjen fremover. Vi synes, han har udviklet sig godt det seneste halve år, men vi er også enige om, at der kan lægges mere på, og det har vi lavet en plan for, hvordan vi skal arbejde med.

– I den forbindelse skal man huske på, han fortsat er en ung spiller på 22 år, men som alligevel allerede har spillet mange førsteholdskampe. Det har han, fordi han er professionel i dagligdagen, og spillere med den tilgang kan vi altid bruge. Samtidig er det en blåstempling af vores projekt, at Jonas Mortensen vælger os til nu, og det er vi meget tilfredse med.

Forsvarsspilleren fortæller, at han tror på en god sæson, hvor målet om at slutte på en af de to oprykningsgivende placeringer skal lykkes.

– Jeg har en tro på, at vi i EfB kan tage næste step i den kommende sæson, og at vi med den nuværende trup og trænerstab kan indfri målet om at rykke op næste sommer, som er det altafgørende mål for både klubben og mig. Det vil jeg gerne være en del af, og jeg føler, jeg har meget at bidrage med i forhold til at skabe en god sæson, siger Mortensen.

Han har foreløbigt spillet 67 kampe med to mål til følge for EfB.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo