Førstehold

EfB og Kauko forlænger til 2021

Esbjerg fB og Joni Kauko er blevet enige om at forlænge samarbejdet. EfB’s nummer 7 har netop underskrevet en ny kontrakt, som binder ham til klubben frem til sommeren 2021.

Siden debuten mod FC Nordsjælland i EfB’s Superligapremiere, har Joni Kauko imponeret alt og alle med sin enorme arbejdsvilje og fight på midtbanen. De flotte præstationer har han ligeledes krydret med hele fem scoringer i landets bedste række og han har været en vigtig brik på det succesfulde Esbjerg-mandskab.
Derfor er det glædeligt, at Esbjerg fB og Joni Kauko netop er blevet enige om, at forlænge samarbejdet frem til sommeren 2021. EfB’s sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen, glæder sig over underskriften fra den stærke finne, som er kommet helt naturligt.
– Joni har kun været her et halvt år, men han har virkelig levet op til det, som vi håbede på, da vi hentede ham. Han bidrager med en masse og er en profil på holdet, så forlængelsen kommer helt naturligt. Han er en dygtig spiller, har god fightervilje og så har han vist, at han også kan score mål. Han er blevet en fast del af den finske landsholdstrup, hvilket også sender et godt signal, fortæller EfB’s sportschef, Jimmi Nagel Jacobsen.
Joni Kauko er begejstret for sin nye aftale, for han fortæller, at det er et privilegie for ham, at trække Esbjerg-trøjen over hovedet.
– Jeg er utrolig glad for at spille i Esbjerg og det her halve år har været helt fantastisk. Jeg føler, at det er et privilegie, at jeg kan kalde mig Esbjerg-spiller, for jeg har ikke haft det så godt længe, som det er tilfældet nu. Nu handler det bare om, at fortsætte de gode takter med det her talentfulde hold og fastholde den stabilitet, vi har vist. Fansene har taget godt imod mig og jeg håber selvfølgelig, at de er lige så glade, som jeg er, fortæller Kauko om kontraktforlængelsen.
Joni Kauko har spillet 20 kampe for EfB med fem mål til følge.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo