Førstehold

EfB og Mads Larsen forlænger

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB og midtbanespilleren Mads Larsen er blevet enige om at forlænge kontrakten mellem parterne, så den løber til sommeren 2023.

18-årige Mads Larsen kan frem til sommeren 2023 kalde sig Esbjerg fB-spiller, idet midtbanespilleren netop har underskrevet en ny aftale.
Larsen debuterede for EfB som 16-årig, da han blev sendt på banen d. 19. november 2017 i hjemmekampen mod Brabrand IF. I samme ombæring blev han klubbens yngste debutant nogensinde.
Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen glæder sig over, at Mads Larsen i de kommende år skal spille i den blå-hvide trøje.
– Mads Larsen har et stort potentiale, som vi i fællesskab skal få indfriet og udviklet yderligere over de næste sæsoner, og det har vi lagt en god plan for. Til trods for at Mads kun lige er fyldt 18 år, så har han allerede relativt meget erfaring med førsteholdsfodbold i EfB, og det viser, hvilke egenskaber han er i besiddelse af, siger han.
Mads Larsen er fast i mand i førsteholdstruppen, og har foreløbigt spillet 16 kampe for EfB med et mål til følge.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”18203″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo