Partner

EfB og Nike forlænger samarbejdet

EfB Elite har forlænget aftalen med Nike og Sportmaster, som fortsat vil stå for Esbjerg-beklædningen frem til sommeren 2024.

EfB vil bære det prestigefyldte brand Nike minimum seks år frem, eftersom parterne har forlænget samarbejdet med yderligere fem år gældende fra 1. juli 2019. Aftalen betyder samtidig, at Sportmaster fortsætter i rollen som leverandør og vil derfor løbende være i dialog med EfB. Dedikation og hårdt arbejde, er dyder som er velkendte hos både EfB, Nike og Sportmaster, hvorfor EfB’s adm. direktør, Brian Knudsen, naturligvis er glad for forlængelsen på vegne af klubben.
– Vi er stolte af, at vi forlænger og dermed fortsat kan associere os med et så stærkt samt globalt brand, som Nike samt Danmarks største sportskæde, Sportmaster. Det er en glædelig udmelding for EfB og vi glæder os til at udvikle og fortsætte det gode samarbejde med Nike og Sportmaster, hvor vi i fællesskab får indflydelse på det fremtidige spilletøj til EfB. Vores mange fans i SFS-området har samtidig gode muligheder, for at klæde sig i de blå og hvide farver med det velkendte Nike-logo via Sportmasters butikker i og omkring Esbjerg samt selvfølgelig i EfB Shoppen på Blue Water Arena og online, fortæller Brian Knudsen.
Nike og Sportmaster anerkendte tilbage i juni oprykningen til Superligaen. De understreger nu stoltheden ved samarbejdet med denne forlængelse, som samtidig vil øge deres engagementet i EfB.
– Nike Team er stolte af at samarbejde med dedikerede hold, hvor EfB har vist gennem flere år at være iblandt disse hold, på imponerende vis. Vi er sikker på at det hårde arbejde, og den dedikation der reflekterer klubben og deres fans i EfB, symboliserer Nike på bedste vis. Vi ser frem til en ny succesfuld aftale med EfB, og vil gerne takke klubben for at være en del af Nike familien. Fortsæt jeres fantastiske arbejde, både på og udenfor banen, siger Frank René Jensen, der er ansvarlig for Nike Team Denmark.
Teamsport Manager hos Sportmaster, Bjerke Hviid, understreger ligeledes begejstringen for forlængelsen.
– Vi er utrolig stolte over at fortsætte vores gode samarbejde med EfB, som vi ser som en rigtig vigtig samarbejdspartner for Sportmaster. Vi har gennem hele forløbet haft en rigtig fin dialog med de gode folk i og omkring klubben, og vi har den dybeste respekt for det hårde arbejde de yder hver eneste dag, som nu heldigvis også kan ses på resultatet på banen. Esbjerg er en vigtig handelsby for Sportmaster og aftalen med EfB er med til at underbygge vores position, som den førende sportskæde i byen. Vi ser frem til at fortsætte den positive rejse sammen med EfB, både på og udenfor banen, og fortsat sætte rammerne for stribevis af gode fodboldoplevelser, udtaler Bjerke Hviid.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo