Førstehold

EfB og Nurmi forlænger samarbejdet

Esbjerg fB og defensivspilleren Noah Nurmi er blevet enige om at forlænge kontrakten mellem parterne, så den løber til 2022.

Finske Noah Nurmi kan frem til sommeren 2022 kalde sig Esbjerg fB-spiller, idet den 18-årige defensivspiller netop har underskrevet en ny aftale.
Nurmi spillede i efteråret 2017 UEFA Youth League for Käpylän Pallo mod EfB’s U19-mandskab, og gjorde det her så godt, at han i det efterfølgende transfervindue i januar 2018 skiftede Finland ud med Danmark.
Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen glæder sig over, at Nurmi i de kommende sæsoner skal spille i den blå-hvide trøje.
– Noah besidder et stort potentiale, og kan spille flere defensive positioner. Han har samtidig en god ro med bolden, og er stærk i duellerne, så vi glæder os over, at vi i de kommende år sammen skal udvikle de kompetencer endnu mere, siger han.
Hovedpersonen, der er anfører på det finske U19-landshold, er også begejstret over kontraktforlængelsen.
– Jeg er meget glad for at have forlænget min kontrakt med EfB, som er et rigtig godt sted at være. Jeg har taget mange skridt i den rigtige retning, siden jeg kom til klubben, og jeg er meget opsat på at udvikle mig yderligere gennem hårdt arbejde. Jeg føler mig hjemme i Esbjerg og EfB, og er ydmyg overfor, at de tror på mig, siger Noah Nurmi.
Noah Nurmi er en integreret del af førsteholdstruppen, og fik sin debut for EfB d. 12. juli i udekampen mod FC Midtjylland.
>> Læs mere om Noah Nurmi her

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo