EfB-reserverne tabte i Vejle

EfB krydsede klinger med Vejle Boldklub i Reserveligaen mandag eftermiddag, og her trak østjyderne det længste strå. De rødklædte sejrede 3-1 i VB Parken. Patrick Egelund på tavlen for EfB.

Det var værterne, der startede bedst ud i reserveopgøret, da Vejle og EfB stod over for hinanden hinanden i VB Parken, efter de to mandskaber også mødtes i Superligaen i går aftes. Mads Kikkenborg i Esbjerg-buret agerede redningsmand over flere omgange, da de rødklædte diskede op med et par gode offensive aktioner.
For EfB’s vedkommende, var der ikke de store chancer at berette om i første halvleg – dog bød Patrick Egelund sig til og bragte EfB på skudstatistikken. Der faldt dog ingen scoringer i den første halvdel af kampen, hvor tilbagevendte Adnane Tighadouini fik de første 25 minutter på banen, inden han blev skiftet ud, som planlagt.
Det skulle dog blive anderledes i anden halvleg rent scoringsmæssigt, og det var hjemmeholdet, som scorede to gange inden for det første kvarter efter pausen. 2-0 til Vejle, hvilket var fuldt fortjent efter en times spil, hvor de blå-hvide fra Esbjerg manglede initiativ over hele linjen.
Med små tyve minutter igen fik EfB dog reduceret og bragt lidt spænding tilbage i opgøret. Jonas Mortensen kom fri i højre side og slog et fladt indlæg skråt tilbage, der efter en afretning gjorde, at Patrick Egelund kunne sætte bolden i kassen til 2-1.
Med ti minutter igen faldt kampens fjerde scoring, men desværre for udeholdet, var det Vejle, som kunne lukke kampen med målet til slutresultatet 3-1 efter en omstilling.
– Vi præsterede ikke i dag, så derfor er det en fortjent sejr til Vejle. Vi skal kigge indad, for vi er ikke tilfredse med, at vi ikke bringer mere i sådan en kamp, end det var tilfældet. Det er målet frem mod næste reserveholdskamp mod FC Midtjylland, sagde A+-træner, Lars Vind, efter kampen.

Resultat
Vejle reserver – EfB reserver 3-1 (0-0)
Målscorere
52′ 1-0 Vejle-spiller
59′ 2-0 Vejle-spiller
72′ 2-1 Patrick Egelund
81′ 3-1 Vejle-spiller
Indskiftninger
25′ Mathias Holm (Adnane Tighadouini)
46′ Tobias Stagaard (Emil Ankersen)
85′ Jeppe Paulsen (Mads Larsen)
85′ Mirza Husic (Simon Bækgård)
85′ Frederik Hummelgaard (Klaus Moesgaard)