Førstehold

EfB-reserverne tabte i Vejle

EfB krydsede klinger med Vejle Boldklub i Reserveligaen mandag eftermiddag, og her trak østjyderne det længste strå. De rødklædte sejrede 3-1 i VB Parken. Patrick Egelund på tavlen for EfB.

Det var værterne, der startede bedst ud i reserveopgøret, da Vejle og EfB stod over for hinanden hinanden i VB Parken, efter de to mandskaber også mødtes i Superligaen i går aftes. Mads Kikkenborg i Esbjerg-buret agerede redningsmand over flere omgange, da de rødklædte diskede op med et par gode offensive aktioner.
For EfB’s vedkommende, var der ikke de store chancer at berette om i første halvleg – dog bød Patrick Egelund sig til og bragte EfB på skudstatistikken. Der faldt dog ingen scoringer i den første halvdel af kampen, hvor tilbagevendte Adnane Tighadouini fik de første 25 minutter på banen, inden han blev skiftet ud, som planlagt.
Det skulle dog blive anderledes i anden halvleg rent scoringsmæssigt, og det var hjemmeholdet, som scorede to gange inden for det første kvarter efter pausen. 2-0 til Vejle, hvilket var fuldt fortjent efter en times spil, hvor de blå-hvide fra Esbjerg manglede initiativ over hele linjen.
Med små tyve minutter igen fik EfB dog reduceret og bragt lidt spænding tilbage i opgøret. Jonas Mortensen kom fri i højre side og slog et fladt indlæg skråt tilbage, der efter en afretning gjorde, at Patrick Egelund kunne sætte bolden i kassen til 2-1.
Med ti minutter igen faldt kampens fjerde scoring, men desværre for udeholdet, var det Vejle, som kunne lukke kampen med målet til slutresultatet 3-1 efter en omstilling.
– Vi præsterede ikke i dag, så derfor er det en fortjent sejr til Vejle. Vi skal kigge indad, for vi er ikke tilfredse med, at vi ikke bringer mere i sådan en kamp, end det var tilfældet. Det er målet frem mod næste reserveholdskamp mod FC Midtjylland, sagde A+-træner, Lars Vind, efter kampen.


Resultat
Vejle reserver – EfB reserver 3-1 (0-0)
Målscorere
52′ 1-0 Vejle-spiller
59′ 2-0 Vejle-spiller
72′ 2-1 Patrick Egelund
81′ 3-1 Vejle-spiller
Startopstilling
Mads Kikkenborg
Emil Ankersen
Jonas Mortensen
William Møller
Klaus Moesgaard
Mark Brink
Simon Bækgård
Mads Larsen
Adnane Tighadouini
Patrick Egelund
Brent McGrath
Indskiftninger
25′ Mathias Holm (Adnane Tighadouini)
46′ Tobias Stagaard (Emil Ankersen)
85′ Jeppe Paulsen (Mads Larsen)
85′ Mirza Husic (Simon Bækgård)
85′ Frederik Hummelgaard (Klaus Moesgaard)

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo