Førstehold

EfB sælger Mads Borchers

Esbjerg fB har solgt 20-årige Mads Borchers til færøske HB Thorshavn, og angriberen skifter med øjeblikkelig virkning. Han har siden januar været udlejet til 07 Vestur.

Angriber Mads Borchers skifter Esbjerg fB ud med HB Thorshavn på Færøerne, som har købt den 20-årige fri af den kontrakt, der stod til at udløbe til sommer.

Borchers har siden januar i år været udlejet til 07 Vestur med succes, idet det blev til 15 sæsonscoringer. Det er blevet bemærket, og han kan derfor nu tage et skridt op i sin karriere på øerne.

Jens Hammer Sørensen, adm. direktør i EfB, kalder salget en god case for alle parter:

– Vi er rigtig glade for, at Mads Borchers fra dag et blev en profil på Færøerne, da vi udlejede ham for snart et år siden, og at han nu har fået mulighed for at tage et skridt op karrieremæssigt, er et stort skulderklap til ham. Vi har i forløbet haft en løbende dialog med Mads og hans bagland i forhold til, hvad næste skridt skulle være, og da muligheden for et skifte til HB Thorshavn, som er en stor klub i den færøske række, opstod, så blev alle parter enige om, den skulle forfølges. Mads kan fortsætte karrieren på et højt niveau, og vi bliver samtidig kompenseret økonomisk, så det er en god case, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke fremover.

Borchers, der kom til EfB fra SUB Sønderborg som ungdomsspiller, nåede tre førsteholdskampe.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo