EfB sejrede med fin præstation

Esbjerg fB pudsede onsdag formen af mod FC Bridgestar, og det kastede foruden en god præstation en 2-0-sejr af sig. Prøvespilleren Andriy Novikov scorede før pausen, mens Marcus Hansen efter pausen kom på tavlen.

Med en god præstation og en masse meter i benene til 21 forskellige spillere lykkedes det onsdag Esbjerg fB at vinde med 2-0 i træningskampen mod FC Bridgestar. Den ukrainske prøvespiller Andriy Novikov var på pletten i første halvleg, inden indskiftede Marcus Hansen efter pausen cementerede udfaldet.

Opgøret åbnede med et massivt spilovertag til EfB, som allerede efter fire minutter udmøntede sig i en god mulighed.

Den ukrainske angriber Andriy Novikov, der er på prøvetræning i øjeblikket, pillede bolden fra Bridgestar-målmanden i feltet, og fik den spillet videre til Mathias Jørgensen.

Jørgensen kom i god position og fik afsluttet fladt mod fjerneste målnet, men forsøget gik lige akkurat forbi.

Gæsterne havde det svært med EfB’s høje presspil, men formåede alligevel at komme til en fin mulighed efter en misforståelse i defensiven.

Ramon ten Hove måtte derfor redde kastanjerne ud ad ilden, da målmanden vandt en-mod-en-duellen med Bridgestar-angriberen.

Kort efter var det atter EfB, der bed fra sig, da Elias Sørensen kom til afslutning fra feltkanten.

Angriberen havde taget et dybdeløb, og formåede på flot vis at komme forbi sine direkte modstandere og skabe sig selv en god skudposition.

Det flade forsøg var dog for tæt på målmanden, der kunne samle op efter to omgange.

De mange gode tendenser i spillet gav pote efter 25 minutter, da Novikov kunne score til 1-0.

Målet kom efter en situation, hvor Sørensen atter kom fri til afslutning.

Angriberen måtte dog se målmanden redde og give en retur ud i feltet. I forsøget på cleare den væk endte bolden på kanten af det lille felt, hvorfra Novikov kunne hamre den op i nettaget.

I tiden frem mod pausen fik Bridgestar bedre plads og tid med bolden, hvilket i sekvenser skubbede EfB tilbage på banen.

Der blev dog ikke farligt for alvor, og EfB kunne derfor gå sejrrigt ud af første halvleg.

Cheftræner Lars Vind ændrede på seks positioner i pausen, og blandt andre blev Yacine Bourhane skiftet ind på den centrale midtbane.

Den fysisk stærke midtbanespiller trådte straks i karakter og med både gode pasninger og godt overblik var han manden bag flere fine angreb mod Bridgestar-feltet i de indledende minutter.

Også Steven Simpson kom på banen fra anden halvlegs start, og han var tæt på at score til 2-0 efter en lille time.

Offensivspilleren, der gjorde sig på højre back, brød bolden højt oppe, og stak afstedmod mål.

Han afsluttede resolut og kvalificeret mod nærmeste målhjørne, men der manglede lige akkurat et par centimeter.

Kampbilledet fra de første 45 minutter med et EfB-hold i kontrol fortsatte, og der blev lagt et tungt pres på Bridgestar-defensiven.

Kempes Tekiela kom blandt andre frem til en god mulighed i det 67. spilleminut, da han driblede forbi to modstandere, og skød mod modsatte målhjørne. Desværre for tyskeren og hans holdkammerater gik forsøget dog en halv meters penge forbi.

Med omkring 10 minutter igen fik EfB belønning af anstrengelserne, da Marcus Hansen gjorde det til 2-0.

Offensivspilleren modtog bolden foran feltet, hvorfra han med et fladt, tørt spark sendte den ind bag Bridgestar-målmanden, der lige akkurat ikke kunne nå ned til den.

Herefter faldt intensiteten en anelse, og et par uprovokerede fejl gav gæsterne mulighed for at true EfB, men farligt blev det aldrig, og derfor sluttede det med en fortjent 2-0-sejr.

Esbjerg fB – FC Bridgestar 2-0 (1-0)

25′ 1-0 Andriy Novikov
79′ 2-0 Marcus Hansen

9 Elias Sørensen

46′ Jesper Sørensen (Ramon ten Hove)
46′ Steven Simpson (Jonas Mortensen)
46′ Con Ouzounidis (Malthe Kristensen)
46′ Marcus Gudmann (Denis Catovic)
46′ Yacine Bourhane (Bardhec Bytyqi)
46′ Phun Mang (Elias Sørensen)
62′ Frederik Møller (Nicklas Strunck)
62′ Kempes Tekiela (Mads Larsen)
62′ Nikolaj Lund (Mathias Jørgensen)
62′ Marcus Hansen (Andriy Novikov)