Førstehold

EfB skifter cheftræner

Esbjerg fB har besluttet med øjeblikkelig virkning at foretage en ændring på cheftrænerposten, hvor Lars ”Lungi” Sørensen overtager det sportslige ansvar fra Lars Vind.

Esbjerg fB skifter cheftræner, idet samarbejdet med Lars Vind som cheftræner ophører med øjeblikkelig virkning. Lars ”Lungi” Sørensen overtager posten, og har første træning med holdet torsdag.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen begrunder beslutningen:

– Vi har ikke set den udvikling og stabilitet i spillet på banen i de seneste fem kampe, som vi havde forventet og deraf blot fået fire point, og derfor har vi truffet valget om at ændre organisationen omkring førsteholdet fra dags dato, hvor Lars ”Lungi” Sørensen får ansvaret i stedet for Lars Vind.

– Der skal i den forbindelse lyde en stor tak for indsatsen til Lars Vind, som på et vanskeligt tidspunkt for EfB trådte til, og hurtigt fik samlet truppen og etableret et nyt fundament. I efterårssæsonen leverede vi langt hen ad vejen resultatmæssigt godt, men på grund af afslutningen og den skuffende start på 2023 vurderer vi, at tidspunktet nu er inde til at foretage ændringer.

Lars ”Lungi” Sørensen vil varetage cheftrænergerningen i den resterende del af sæsonen.

– Der resterer 13 vigtige kampe, og vi ser i Lars ”Lungi” Sørensen en meget kompetent cheftræner, som er i stand til at få os ud af den svære periode, vi befinder os i, og glæder os til at se ham tilbage på Blue Water Arena i spidsen for EfB allerede søndag, når BK Frem kommer på besøg, siger Jens Hammer Sørensen.

53-årige ”Lungi” har UEFA Pro Licens, og var cheftræner for EfB i 2016/2017-sæsonen.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo