Førstehold

EfB skriver kontrakt med Ramon ten Hove

23-årige Ramon ten Hove er ny Esbjerg fB-spiller, idet målmanden efter en vellykket prøvetræning har sat sin signatur på en aftale frem til sommeren 2023. Hollænderen har senest været på kontrakt i den hollandske storklub Feyenoord.

Efter en vellykket prøvetræning i Esbjerg fB for den hollandske målmand Ramon ten Hove er parterne blevet enige om at lave en to-årig aftale frem til 2023.

Bestyrelsesmedlem, Paul Conway, fortæller:

– Ramon ten Hove er en dygtig målmand, vi har fulgt længe via vores scouting-netværk. Da muligheden opstod, inviterede vi ham derfor til prøvetræning, og hans indsats har været fremragende. Ramon er professionel både på og uden for banen, og vi glæder os til at byde ham velkommen i klubben og i byen som EfB-spiller.

Målmanden, der har repræsenteret ungdomslandshold i Holland, glæder sig over at have lavet en aftale med EfB, hvor han har dannet sig et rigtig godt indtryk.

– Jeg er blevet taget godt imod af alle i klubben fra første dag, og er glad for at have lavet en permanent aftale. Jeg er en person med store ambitioner, og det har EfB også, hvor målet er oprykning til Superligaen, og jeg vil gøre mit til, at vi får en stor sæson, siger han.

Fakta:
Navn: Ramon ten Hove
Født:
D. 3. marts 1998
Tidligere klubber:
SBV Excelsior, FC Dordrecht, Feyenoord

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo