Førstehold

EfB skriver kontrakt med U17-talent

Esbjerg fB har lavet en aftale med Nikolaj Lund, der løber frem til udgangen af 2023. Midtbanespilleren har en fortid i samarbejdsklubberne Outrup B og Varde IF.

Nikolaj Lund har underskrevet karrierens første kontrakt, og den 15-årige midtbanespiller er dermed Esbjerg fB-spiller frem til og med 2023.

Lund, der begår sig på den centrale del af banen på U17-holdet, har en fortid i EfB’s samarbejdsklubber Outrup B og Varde IF.

Akademichef Lars Vind ser frem til at følge Lunds udvikling i de kommende sæsoner.

– Nikolaj er en spilintelligent type, der huserer på den centrale midtbane på U17-mandskabet. Med sit tempo og gode timing i sine løb fremad i banen er han en dygtig spiller, der ofte formår at bringe sig selv i kampafgørende situationer. Vi glæder os i EfB Akademi til at bygge yderligere på Nikolaj i de kommende sæsoner, og det har vi i fællesskab lagt en god udviklingsplan for, fortæller han.

Midtbanespilleren er stolt over sin aftale, og kalder EfB det perfekte sted at være som fodboldspiller.

– Jeg er selvfølgelig glad for og stolt over at have skrevet en kontrakt med EfB, da det er en drengedrøm, der går i opfyldelse. Jeg har det godt i klubben med trænerne og holdkammeraterne, og jeg kan ikke forestille mig et bedre sted at være, siger Nikolaj Lund.

Han går i 9. klasse på Vitaskolen ved siden af fodbolden i EfB.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo