Akademi

EfB skriver kontrakt med U19-målmand

Jesper Sørensen har underskrevet en aftale med Esbjerg fB frem til sommeren 2023. U19-målmanden, der har en fortid i Gørding/Lourup IF og Bramming B, opnåede førsteholdsdebut tilbage i december.

Esbjerg fB har lavet en aftale med Jesper Sørensen gældende for det næste halvandet år og frem til 2023. Målmanden gør sig til dagligt på U19-holdet, men opnåede førsteholdsdebut på udebane mod Hvidovre IF.

18-årige Sørensen har en fortid i samarbejdsklubberne Gørding/Lourup IF og Bramming, der begge er en del af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde.

Akademichef Lars Vind sætter ord på aftalen:

– Jesper er et produkt af vores målmandsskole, og har nogle klare spidskompetencer på stregen qua blandt andet sin stærke fysik. Nu handler det om at fortsætte den gode udvikling, han er inde i, og vi har i fællesskab lagt en god plan for, hvilke næste skridt der skal tages.

Jesper Sørensen er glad for at have sin nærmeste fremtid på plads, og ser frem til at fortsætte sin udvikling i EfB, hvor han startede som 12-årig.

– Det er selvfølgelig stort for mig at underskrive en ny kontrakt. Jeg har det godt i klubben, og føler, jeg udvikler mig hver dag, hvor jeg er omgivet af dygtige trænere og holdkammerater, så det var ikke en svær beslutning. Før jul fik jeg debut for førsteholdet, hvilket var en stor oplevelse, der gav blod på tanden i forhold til at jagte drømmen om at blive professionel fodboldspiller og få flere kampe for EfB, som betyder meget for mig, fortæller han.

Sørensen bor i Gørding, og er ved siden af fodbolden i gang med sin EUX Business-uddannelse hos Rybners Gymnasium.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo