Førstehold

EfB skriver ungdomskontrakt med sønderjysk talent

Esbjerg fB har skrevet ungdomskontrakt med 15-årige Zean Peetz Dalügge, der kommer fra Tønder i det sønderjyske. EfB har sikret sig angrebstalentet frem til sommeren 2021.

EfB’s talentafdeling har sikret et ungt angrebstalent frem til sommeren 2021. 15-årige Zean Peetz Dalügge, der spiller for U17-mandskabet, har nemlig sat signatur på sin første ungdomskontrakt med Esbjerg fB.
Den unge angriber fra Tønder, hvor han stadig bor sammen med sin familie, har været i EfB siden juli måned 2017 og det glæder ungdomselitechef, Niels Erik Søndergård, at EfB får gavn af talentet i en længere periode nu.
– Zean er en lidt anderledes, men spændende spillertype. Han har en god fart og fysik, mens han er meget aggressiv og pågående i sin spillestil, hvilket kan overraske modstanderne. Han går på Vita Skolen i 9. klasse i øjeblikket og tager toget fra Tønder hver morgen, så det er en ung knægt, der ofrer meget for fodbolden. Han har nogle spændende kompetencer, så det er en fortjent kontrakt, han netop har underskrevet, fortæller Niels Erik Søndergård.
For hovedpersonen selv, er det en drøm, der går i opfyldelse og han er glad for tiltroen, som EfB viser med kontrakten.
– Jeg er utrolig glad for at skrive under med EfB, for det er en stor drøm, der går i opfyldelse. Jeg synes, det går rigtig godt for tiden og det viser jo også bare, at hvis man gør det godt, så bliver man belønnet. Med kontrakten, så viser klubben også stor tillid til mig, hvilket er en god følelse, siger Zean Peetz Dalügge.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo