Klub

EfB søger en engageret assistenttræner til vores U13-liga1A!

Esbjerg forende Boldklubber søger en dygtig, engageret og motiveret træner til vores U13-afdeling. Hvis du går med drømmen om at træne unge i en bredde-og eliteklub, og allerede har erfaringer fra ungdoms-træning, og søger nye udfordringer i et sundt og udviklende trænermiljø, så er EfB klubben, du skal vælge.

Vi søger en træner, der har erfaring med træning af unge, er uddannet indenfor DBU, og i øvrigt sætter det fodboldfaglige, udvikling af spillere og udviklingen som fodboldtræner meget højt.
I afdelingen vil du møde en masse unge drenge, der har lyst til en ting i livet: At spille så meget fodbold som muligt, så de kan blive endnu dygtigere fodboldspillere. Holdet består af meget dygtige spillere, der er vant til at træne 3 gange ugentligt, næsten året rundt, og med stort og kontinuerligt fremmøde. Derudover deltager holdet i en spændende DBU-turnering, hvor der spilles mod de bedste klubber i Jylland og på Fyn, ligesom holdet deltager i øvrige stævner og turneringer med internationalt snit.
Du vil udover træning af dygtige drenge få mulighed for at træne sammen med nogle af klubbens mange dygtige trænere, og være i kontakt med og i samarbejde med klubbens eliteafdeling.
Som et led i din ansættelse i EfB tilbyder klubben:
–  Godtgørelse for trænergerningen
–  Tøjpakke
–  Betalt kontigent
–  Kort til Blue Water Arena
–  Gratis fodboldtræneruddannelse, og sparring med andre af klubbens dygtige trænere
–  Gode referencer på dit CV
–  Nye venskaber og et sundt og godt trænermiljø
Til gengæld forventer EfB:
–  En stabil træner, der vil være med til at udvikle EfBs mange dygtige fodboldspillere
–  En træner, der har interesse i at indgå i et samarbejde med andre af klubbens trænere
–  En træner, der har lyst og energi til at gøre en indsats for klubben
–  En træner, der er frisk på nye udfordringer
Har du spørgsmål til det ovenstående eller har lyst til at mødes med klubbens repræsentant til en uforplig-tende snak, så kontakt venligst Rasmus Lundager Heide på mobilnummer 61121641 eller på mailadresse: rlh@efb.dk

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo