EfB spillede 2-2 i sæsonens sidste kamp

Esbjerg fB sluttede lørdag en alt andet end mindeværdig sæson ned med et 2-2-resultat mod Jammerbugt FC hjemme på Gl. Vardevej. Andreas Troelsen og Elias Sørensen scorede målene.

En frygtelig sæson for Esbjerg fB blev lørdag eftermiddag lukket ned hjemme på Blue Water Arena med 2-2 mod Jammerbugt FC. Andreas Troelsen scorede et flot mål inden pausen, inden Elias Sørensen udlignede i sidste minut.

Kampen åbnede med et spilovertag til EfB, og det kastede en fin chance af sig efter et par minutters spil.

Bardhec Bytyqi sendte en god bolden ind i feltet til Emil Holten, der lagde den af på sin førsteberøring til Mads Larsen.

Anføreren sparkede resolut første gang, men forsøget gik lige akkurat over mål.

Efter 10 minutters spil var det gæsterne fra Pandrup, der bed fra sig for første gang.

Udeholdet spillede sig til en stor chance, der efterlod Jeppe Højbjerg i en en-mod-en-situation med en angriber.

Målmanden kom dog godt ud og fik reddet bolden ud over baglinjen.

I det hele taget fik Jammerbugt et lille overtag, hvor det lykkedes at komme til nogle afslutninger fra distancen uden, at det dog blev farligt.

Næste gode mulighed stod Andreas Troelsen for.

Backen var gået med frem, og blev spillet fri i feltet til afslutning.

Han skød fladt mod fjerneste stolpe, men bolden strøg lige forbi.

Efter 37 minutter var sigtekornet anderledes skarpt indstillet hos Troelsen.

Han tog sig af et frispark fra 20-25 meter, som blev curlet op i det nærmeste målhjørne.

Glæden varede dog kun i kort tid, idet Jammerbugt fik udlignet til 1-1 efter et hjørnespark.

Der blev ikke scoret yderligere inden pausen, som cheftræner Steffen Ernemann benyttede til at foretage en enkelt ændring.

Lasha Parunashvili kom således ind fra anden halvlegs start til sin sidste optræden i EfB-trøjen.

Den helt store tænding udeblev i de sidste 45 minutter, og det samme gjorde chancerne.

Jammerbugt kom til den første efter pausen, da et indlæg blev headet mod mål, men Højbjerg var på sin plads og hev en flot redning frem.

I det 64. spilleminut faldt kampens tredje scoring, da Jammerbugt bragte sig foran med 2-1.

Fra 25-30 meter blev der sendt et skud afsted mod EfB-målet, som Højbjerg lige akkurat ikke kunne nå ud til, og derfor måtte se gå i nettet.

Jonas Mortensen og Mathias Jørgensen blev med 20 minutter igen skiftet ind i jagten på at skabe et resultat og slutte en dårlig sæson nogenlunde af.

Det var med til at give EfB et overtag i det sidste kvarter, hvor Jammerbugt blev skubbet langt tilbage i banen.

Jørgensen var tæt på en udligning otte minutter før tid, men han måtte se sin afslutning fra spids vinkel tage stolpen.

I det sidste minut fik EfB så udbytte af anstrengelserne, da Elias Sørensen udlignede til 2-2 på en flot afslutning.

Det blev punktummet på en trist sæson set med EfB-øjne.

Esbjerg fB – Jammerbugt FC 2-2 (1-1)

37′ 0-1 Andreas Troelsen
40′ 1-1
64′ 1-2
90′ 2-2 Elias Sørensen

11 Emil Holten

46′ Lasha Parunashvili (Yacine Bourhane)
59′ Elias Sørensen (Emil Holten)
59′ Marcus Hansen (Bardhec Bytyqi)
72′ Jonas Mortensen (Marcus Gudmann)
72′ Mathias Jørgensen (Mads Larsen)