Førstehold

EfB-spillerne blev flittigt brugt

Mads Kikkenborg fik landsholdsdebut, og Mads Zaar leverede en stærk offensiv indsats på en dag, hvor seks EfB-spillere spillede landskamp.

Ungdomselitechef Niels Erik Søndergård har nok at holde øje med i disse dage, hvor de danske U16-, U17- og U19-landshold er på træningslejr på Cypern. Der er syv mand med fra EfB, og seks af dem kom på banen til dagens tre opgør mod de cypriotiske kollegaer. På U16-holdet blev der ikke skiftet målmand undervejs, så her kunne Nicolai Vistisen se Mads Zaar byde stærkt ind i et opgør, der endte 3-3.
– Mads er med i alle tre mål. Der bliver begået straffe mod ham, han assisterer fra baglinjen og så scorer han selv. Han var godt spillende offensivt, og han spillede hele kampen, hvor Danmark var foran 3-0, fortæller Niels Erik Søndergård, som efterfølgende kunne se Mads Larsen og Jonas Mortensen blive skiftet ind på samme tid, da U17-landsholdet vandt 3-2.
– De får en lille halv time på banen, hvor de gør det ganske fint. Begge leverer ganske hæderlige præstationer, hvor de arbejder fint, men det er ikke sådan, at de er kampafgørende i den periode, beretter Niels Erik Søndergård, som reelt kunne se to danske mandskaber i den sidste kamp. Her startede det danske U19-landshold i første halvleg, mens der blev skiftet ud i pausen, så der reelt var tale om et U18-hold efter pausen.
– Mads Kikkenborg får landsholdsdebut, og danskerne scorer kampens eneste mål efter et halvt minut. Herefter har han ikke så meget at lave, men jeg noterer mig, at han får afviklet tingene godt med fødderne, og så dirigerer han sit forsvar godt. Fra starten af 2. halvleg kommer Patrick Egelund og Oliver Olsen på banen, og de finder ind i nogle fine relationer i højresiden. De leverer i det hele taget fine præstationer, siger Niels Erik Søndergård, som generelt betegner de cypriotiske modstandere som hold med mange spændende, tekniske spillere, der kan noget på egen hånd.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo