Førstehold

EfB starter eSport-hold i FIFA

Fremadrettet bliver eSport en del af EfB, som netop har skrevet med to FIFA-spillere i form af Christian Lillebæk og Daniel Chrøis.

EfB har altid kunne samle folk til fodboldkampe på Blue Water Arena, og derved skabe et unikt fællesskab på tværs af aldersgrupper såvel som sociale lag. I de senere år er eSport eksploderet blandt den mere unge fanskare, og derfor har vi valgt at implementere et eSport-hold, der skal dyste med de bedste i Danmark i FIFA.
Esbjerg fB har skrevet under med FIFA-spillerne Christian Lillebæk og Daniel Chrøis, der er velkendte blandt de bedste i Danmark til det populære fodboldspil FIFA. Spillet fra EA Sports har givet adskillige Esbjerg-fans muligheden for at nørde endnu mere i fodboldens verden, hvorfor EfB fokuserer på gamet, da der er en klar sammenhæng.
De to nye repræsentanter for EfB i eSportens verden glæder sig til eventyret, og er stolte af muligheden.
– Jeg er utrolig beæret over at repræsentere EfB på den virtuelle bane, og taknemmelig for muligheden. Jeg glæder mig virkelig meget til at komme i gang, siger Christian Lillebæk, som understøttes af Daniel Chrøis.
– Det er fedt at repræsentere Esbjerg fB i eSport, og det er en god mulighed for mig. Det bliver spændende, og jeg glæder mig til at se, hvad det bringer, siger Daniel Chrøis om sin nye kontrakt med EfB.
EfB har skrevet kontrakt med dem begge frem til 1. maj 2019. Christian Lillebæk har ikke været tilknyttet et hold, mens Daniel Chrøis er hentet på en lejeaftale hos Falcons Esport.
 

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo