Førstehold

EfB styrker kommunikationsindsatsen

EfB har pr. d. 1. april 2019 valgt at ansætte 30-årige Kenni Poulsen i en stilling som Presse- og kommunikationsansvarlig for at styrke kommunikationsindsatsen og tage yderligere skridt og udnytte de digitale muligheder.

Kenni, der er uddannet inden for kommunikation og marketing, kommer med erfaring fra SE og Falck, ligesom han sideløbende har dækket Superligaen og EfB’s kampe for Ritzaus Bureau og bold.dk.
-Jeg har fulgt EfB i mere end 20 år på forskellige niveauer, og jeg ser nu meget frem til at blive en del af klubben.
-EfB har et stort potentiale, og betyder rigtig meget for mange mennesker. Ikke blot i Esbjerg men i hele det sydvestjyske område, og jeg glæder mig til at være med til at rykke klubben yderligere på kommunikations- og marketingfronten med øje for de digitale muligheder, der er i en ekstremt dynamisk verden, siger han.
Adm. direktør Brian Bo Knudsen siger følgende om ansættelsen:
-Der stilles større og større krav og forventninger til kommunikationen fra vores interessenter til os som fodboldklub, og det er derfor glædeligt, at vi har udvidet og ansat Kenni, så vi kan bygge videre på fundamentet og udnytte de digitale muligheder i endnu højere grad.
Fakta: Kenni er 30 år, og bor i Esbjerg. Han er uddannet cand.merc. fra Syddansk Universitet, og har arbejdet med kommunikation og marketing hos SE og Falck foruden jobbet som reporter for Ritzaus Bureau og bold.dk.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo