Førstehold

EfB styrker truppen yderligere

For at stå stærkest muligt frem mod den kommende sæson vil Esbjerg fB tilføre yderligere fire spillere til truppen, der alle er vant til spillestilen med højt pres. Der er tale om lejeaftaler frem til nytår med Matthew Wolfe, Jordan Helliwell, Charlie Winfield og Steven Simpson – alle fra engelske Barnsley Football Club.

Esbjerg fB er i fuld gang med forberedelserne frem mod den kommende sæson i NordicBet Ligaen under cheftræner Peter Hyballas ledelse, og i bestræbelserne på at stå stærkest muligt for at indfri klubbens målsætning om at rykke op i Superligaen næste sommer, så tilføres fire spillere i form af Matthew Wolfe, Jordan Helliwell, Charlie Winfield og Steven Simpson, der alle har en god mentalitet og erfaring med den spillestil, holdet er ved at implementere.

Paul Conway, bestyrelsesmedlem i EfB, fortæller:

– Vi er glade for at kunne byde velkommen til Matthew, Jordan, Charlie og Steven i EfB på lejeaftaler frem til d. 31. december. Disse fire spillere har i gennemsnit tre års erfaringer med højt pres som spillestil, og glæder sig til at kæmpe om minutter på førsteholdet. Vi tror samtidig på, at spillerne returnerer til England med værdifulde erfaringer.

Matthew Wolfe:

– Jeg ser frem til at spille for EfB på leje indtil nytår. EfB er en stor klub i Danmark med en spændende træner og spillestil. Spillestilen med højt pres og genpres er, hvad vi er vant til at arbejde med i Barnsley, og jeg ser frem til at tilføje værdi i EfB med min spillestil. Jeg vil give alt for EfB frem til årsskiftet.

Jordan Helliwell:

– Jeg er meget spændt på at komme til EfB, og lejeaftalen er en unik mulighed. Det bliver godt for mig at opleve førsteholdsfodbold i et andet miljø og møde en ny gruppe af spillere. Jeg ser frem til de nye udfordringer og vise klubben, hvad jeg står for. Spillestilen med højt pres, som der bliver arbejdet med, er spændende, og jeg glæder mig til at blive involveret i den.

Charlie Winfield:

– Jeg ser meget frem til mit lejeophold i EfB, for det er en ny udfordring, og jeg kan ikke vente med at starte. Det bliver en god oplevelse på førsteholdsniveau, og forhåbentligt kan jeg tage til Danmark nu og imponere den nye træner med min spillestil.

Steven Simpson:

– Jeg forventer EfB bliver en spændende oplevelse. Førsteholdsfodbold på et højt niveau er vitalt for min udvikling. Jeg ser frem til at se, hvor meget jeg kan udvikle mig på ugentlig basis, og hvor meget jeg vil udvikle mig over de næste seks måneder i Danmark. Jeg takker EfB for denne mulighed.

Anfører Nicklas Strunck tilføjer:

– I EfB har vi et erklæret mål om at vende tilbage til Superligaen efter den kommende sæson, og det kommer til at kræve hårdt arbejde og fuldt fokus fra alle mand på især træningsbanen, fordi vi er ved at implementere en spændende, ny spillestil, der kræver meget af os alle. I den forbindelse er det spændende, at der nu kommer fire spillere fra Barnsley, der har erfaring med denne stil, og vi glæder os til at møde dem.

Matthew Wolfe spiller på midtbanen, mens Jordan Helliwell og Charlie Winfield begår sig i forsvaret. Steven Simpson er angriber.

Spillerne støder til truppen, når de har overstået Covid-19-karantænerne og fået opholdstilladelser.

Fakta:
Navn: Matthew Ryan Wolfe
Født:
D. 12. juni 2000
Tidligere klubber:
Barnsley, Notts County

Fakta:
Navn: Jordan Lewis Helliwell
Født:
D. 23. september 2001
Tidligere klubber: Barnsley, Stalybridge Celtic FC

Fakta:
Navn: Charlie James Winfield
Født:
D. 8. maj 2002
Tidligere klubber: Barnsley

Fakta:
Navn: Steven Simpson
Født: D. 5. april 2000
Tidligere klubber: Barnsley

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo