Reservehold

EfB taber knebent til OB i Future Cup

Et ungt Esbjerg fB-mandskab leverede tirsdag en fin præstation mod et yderst kompetent OB-hold, der kunne køre hjem til Fyn med en 3-2-sejr.

Esbjerg fB tabte tirsdag eftermiddag med 2-3 til et stærkt OB-mandskab i Future Cup i en kamp, hvor holdet fik god matchning. Oscar Obel-Hall og Phun Mang scorede for EfB.

Kampen åbnede med et pres på EfB, der kom langt tilbage i banen at stå fra første minut.

Gæsterne spillede hurtigt frem, når mulighederne bød sig, og EfB-defensiven havde dermed rigeligt at se til med at afholde OB fra chancer.

Det lykkedes langt hen ad vejen fint i begyndelsen af kampen, men godt midtvejs lykkedes det OB at drage fordel af spilovertaget til at bringe sig foran med 1-0 i en situation, hvor Daniel Gadegaard i EfB-målet var prisgivet tæt under mål.

Syv minutter senere scorede OB atter, da EfB var for passive i duelspillet foran eget felt, og en modstander kunne tackle bolden med sig og efterfølgende sende den flot op under nettaget.

Det var således ikke ufortjent, at OB kunne gå til pause med en 2-0-føring.

En pause EfB benyttede på at ændre på to positioner.

OB kom dog stærkest fra land i anden halvleg, og tre minutter inde blev det også 3-0, da en modstander flot tog et træk ind i banen og sparkede bolden over i det lange hjørne uden chance for indskiftede Emil Jørgensen på EfB-målstregen.

Nede med tre formåede EfB dog at samle sig.

Spillet blev flyttet længere frem på banen, og holdet formåede at true OB-bagkæden flere gange.

Det gav pote 10 minutter før tid, da Oscar Obel-Hall reducerede til 1-3 fra kort afstand på et godt indlæg af Andreas Troelsen, der var gået med frem.

Seks minutter senere var det Phun Mang, der med en følt afslutning fra 10 meter kunne reducere yderligere til 2-3.

Og i kampens sidste spilleminut var Obel-Hall tæt på at gøre det til 3-3, men en fin redning af OB-målmanden kom i vejen for et flot comeback, og EfB måtte derfor gå fra banen som tabere af sæsonens første kamp i Future Cup.

Esbjerg fB – OB 2-3

Målscorer:
24′ 0-1
31′ 0-2
48′ 0-3
80′ 1-3 Oscar Obel-Hall
86′ 2-3 Phun Mang

Oscar Obel-Hall

46′ Emil Jørgensen (Daniel Gadegaard)
46′ Phun Mang (Tobias Bjørnebye)
63′ Jacob Jensen (Nikolaj Lund)
63′ Elias Andersen (Cornelius Nørgaard)
74′ Malthe Bøndergaard (Malthe Kristensen)