Reservehold

EfB taber til Vejle i Future Cup

En god holdpræstation rakte lige præcis ikke til point for Esbjerg fB i Future Cup mandag, idet holdet måtte se sig besejret med 1-2 til Vejle BK. Bardhec Bytyqi scorede for EfB.

Esbjerg fB leverede mandag eftermiddag en helhjertet holdpræstation på udebane mod Vejle BK i Future Cup, men måtte alligevel se sig slået med 1-2 af en stærk modstander. EfB kom hurtigt bagud, men arbejdede sig godt tilbage, og fik udlignet på straffespark ved Bardhec Bytyqi i anden halvleg.

Hjemmeholdet kom bedst fra land, og allerede efter blot tre minutters spil lykkedes det at score til 1-0.

Målet kom efter en situation, hvor EfB ikke fik clearet godt nok, og i stedet serverede bolden for fødderne af en Vejle-spiller, der let kunne score i feltet.

EfB arbejdede sig dog godt tilbage i kampen, og leverede i første halvleg en flot præstation.

Flere gange fangede de unge EfB’ere bolden på gode steder, men den sidste skarphed med at få tingene gjort helt færdige udblev, og derfor lykkedes det ikke at udligne inden pausen.

Der var blot spillet en håndfuld minutter af anden halvleg, da EfB blev tilkendt et straffespark.

Bardhec Bytyqi fik lov at eksekvere, og det gjorde han sikkert således, at EfB fik udlignet til 1-1.

Glæden var dog kortvarig for stadionuret havde kun lige rundet en time, da vejlenserne igen kunne bringe sig foran og score til 2-1.

I den efterfølgende sekvens blev der foretaget fem ændringer hos EfB.

Ind fra bænken kom nemlig U19-spillerne Mads Svane, Emil Larsen, Aksel Jørgensen, Cornelius Nørgaard og Elias Andersen med fornyet energi.

Alle leverede på et fint niveau, og kom ind og bidrog til et spilovertag mod slutningen af kampen, hvor Vejle var presset langt tilbage.

Den afgørende aktion udeblev dog, og derfor måtte EfB forlade banen som tabere mod en stærk modstander og efter en god holdindsats.

Vejle BK – Esbjerg fB 3-1 (1-0)

3′ 1-0
50′ 1-1 Bardhec Bytyqi (straffespark)
61′ 2-1

Oscar Obel-Hall

61′ Mads Svane (Oliver Svendsen)
61′ Emil Larsen (Malthe Bøndergaard)
61′ Aksel Jørgensen (Bendix Bennetzen)
61′ Cornelius Nørgaard (Steven Simpson)
61′ Elias Andersen (Oscar Obel-Hall)