Førstehold

EfB tabte 5-1 i Kiel

Yuri Yakovenko scorede det sidste mål på oplæg af Mathias Kristensen, da EfB i dag tabte 5-1 til 2.Bundesliga-holdet Holstein Kiel.

EfB fik her til eftermiddag sin sag for, da en blanding af stamspillere, reserver og ungdomsspillere var på tysk besøg på Citti Fussball Park i Kiel.
Kampen startede ellers jævnbyrdigt med tyskerne mest på bolden. To mål kort inden pausen til tyskerne ødelagde lidt billedet på en jævnbyrdig første halvleg.
– Vi er tilfredse med store dele af vores første halvleg, hvor vi spillede vores spil og skabte flere gode chancer, men vi er trætte af vi forærede nogle dumme mål væk, siger cheftræner John Lammers.
I pausen satte Holstien Kiel så flere af de normale stamspillere på banen og det gjorde det bestemt ikke til en nemmere opgave for EfB’erne, der også stille og roligt satte flere ungdomsspillere på banen, og mod kampen slutning var hovedparten af EfB’erne spillere der normalt optræder på klubbens U19-hold.
– Vi havde som formål med kampen at vi skulle matches mod et anderledes niveau end vi normalt bliver i Superligaen, og i dag mødte vi en anden form for fodbold end vi plejer. De stoppede ikke med at spille fremad efter de kom foran med to mål, og det fik vi så at mærke i anden halvleg, siger cheftræner John Lammers.
Efter EfB i løbet af anden halvleg kom bagud både 3-0, 4-0 og 5-0 reducerede Yuri Yakovenko mod kampens slutning til 5-1 på et indlæg fra Mathias Kristensen, som EfB’s ukrainske angriber kom først på ved forreste stolpe.


Resultat:
Holstein Kiel – EfB 5-1 (2-0)
Målscorere:
1-0 44′ Benjamin Girth
2-0 45′ Heinz Mörschel
3-0 47′ Benjamin Girth
4-0 68′ Masaya Okugawa
5-0 74′ Noah Awuku
5-1  76′ Yuri Yakovenko
Startopstilling:
Jonas Jensen
Nikolaj Hagelskjær
Rodolph Austin
Kristian Riis
Jesper Lauridsen
Lasha Parunashvili
Simon Bækgård
Joni Kauko
Emmanuel Oti Essigba
Adnane Tighadouini
Yuri Yakovenko
Reserver:
Jeppe Højbjerg
Jonas Mortensen
William Møller
Brent McGrath
Jeppe Brinch
Mathias Kristensen
Klaus Moesgaard
Mads Larsen