Reservehold

EfB tabte med 1-3 i Reserveligaen

Esbjerg fB tabte mandag med 1-3 til OB i Reserveligaen, hvor flere U17- og U19-spillere viste sig godt frem trods resultatet.

Esbjerg fB tog mandag eftermiddag imod OB i Reserveligaen i et opgør, der endte med en fynsk sejr på 3-1 efter 1-1 ved pausen.

Kampen åbnede i et højt tempo, hvor der blev angrebet i begge retninger, og gået til den i duellerne.

De to holds målmænd havde derfor rigeligt at se til i første halvleg, men det var først efter en god halv time at kampens første scoring faldt.

Patrick Schmidt blev således sendt i dybden, og alene igennem med målmanden tog angriberen et fint træk udenom og lagde iskoldt bolden i nettet til 1-0.

Fynboerne svarede dog hurtigt igen, og kort inden pausen lykkedes det at udligne til 1-1 efter en flot solotur af en OB-spillere, der til sidst bankede bolden op i målhjørnet fra feltkanten uden chance for Ramon ten Hove i målet.

EfB foretog i pausen syv indskiftninger, og gennemsnitsalderen på holdet faldt derfor drastisk, men det gjorde ikke noget ved lysten til at spille frem i banen.

Således blev der fortsat skabt fine angreb, men OB ville også lege med.

Et kvarter før tid tilspillede gæsterne sig således til en mulighed, der resulterede i et straffespark, som sikkert blev omsat til mål.

EfB jagtede nu en udligning, og tættest på var Andri Bjarnason 10 minutter før tid, da islændingen steg til vejrs og på fremragende vis fik headet på mål.

Desværre for angriberen måtte han se bolden tage fra på overliggeren.

Kort før tid blev EfB så fanget i en omstilling, og da OB endnu engang scorede, denne gang til 3-1, forsvandt den sidste spænding om slutresultatet.

Esbjerg fB – OB 1-3 (1-1)

Målscorere:
30′ 1-0 Patrick Schmidt
40′ 1-1
75′ 1-2 (straffespark)
85′ 1-3

Andri Bjarnason

46′ Elias Sørensen (Yuriy Yakovenko)
46′ Mathias Lønne (Isak Olafsson)
46′ Nicolai Blicher (Oliver Svendsen)
46′ Ebbe Jørgensen (Bendix Bennetzen)
46′ Nikolai Hillerup (Patrick Schmidt)
46′ Ebbe Jørgensen (Oliver Svendsen)
46′ Malthe Nielsen (Andreas Troelsen)