Klub

EfB tager afstand fra racistiske bemærkninger ytret på Amager

Flere af Esbjerg fB’s spillere blev i anden halvleg i søndagens udekamp mod Fremad Amager udsat for racistiske bemærkninger fra enkelte af hjemmeholdets tilskuere. EfB tager skarpt afstand fra hændelserne.

Esbjerg fB vandt søndag med 1-0 i Sundby Idrætspark over Fremad Amager, men kampen og sejren fik et kedeligt efterspil, idet Steven Simpson og Leonel Montano i løbet af anden halvleg blev udsat for racistiske bemærkninger fra enkelte af hjemmeholdets tilskuere.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen tager på EfB’s vegne skarpt afstand fra hændelserne:

– På vegne af vores spillere og EfB tager vi kraftigt afstand fra de bemærkninger af racistiske karakterer, vi blev udsat for i løbet af anden halvleg. Det hører ingen steder hjemme i samfundet, og jeg bliver oprigtigt ked af, det sker. For os er det vigtigste nu at bakke op om Steven Simpson og Leonel Montano, der ligesom resten af holdet er kede af det. Samtidig vil jeg sende en tak for godt samarbejde til kampens dommertrio anført af Niclas Gomes samt Fremad Amager som klub, der var proaktive i momentet. Vi vil nu bistå med eventuelt video-materiale, som kan bruges til identificeringsarbejdet.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo