Førstehold

EfB tager på pokaltur til Fredericia

Efter sejre i de to første runder af NordicBet Ligaen, skifter Esbjerg fB nu fokus for en kort stund, når det på onsdag gælder pokalkampen på udebane mod FC Fredericia.

Netop FC Fredericia var også EfB’s modstander, da man i første runde åbnede sæsonen med en 2-1 sejr hjemme på Blue Water Arena, men John Lammers ser ikke mange paralleller mellem den kamp og pokalkampen på onsdag.
– Det bliver en anderledes kamp end premieren. Pokalkampe har sit eget liv, og der skal findes en vinder, så man kan ikke rigtig sammenligne de to opgør siger EfB’s cheftræner John Lammers.
Kampen kommer i kølvandet på to sejr, og inden endnu en vigtig opgave, når holdet på søndag tager i mod Vejle BK, i det der først og fremmest er et vaskeægte topopgør mellem to hold, der sammen med Thisted FC deler førstepladsen i ligaen med maksimum point, men også et af de mest traditionsrige opgør i dansk fodbold, men det betyder ikke en nedprioritering fra cheftræneren.
– Vi sparer muligvis nogle spillere til kampen, men det er klart, vi vil gå efter sejren, da pokalen er en god mulighed for noget ekstra succes for EfB, slutter Lammers.
Kampstart på Monjasa Park er kl. 19.15, og har du ikke mulighed for at støtte drengene på stadionet, kan du se kampen direkte på TV3 SPORT 1.
Af Dennis B. Jørgensen

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo