Klub

EfB tilknytter Bardhec Bytyqi

Bardhec Bytyqi er ny mand i Esbjerg fB, idet den 25-årige offensivspiller har underskrevet en kontrakt på tre år frem til udgangen af 2024. Han kommer til fra Jammerbugt FC.

Årets første tilgang på spillersiden er en realitet, idet Esbjerg fB har lavet en aftale frem til d. 31. december 2024 med offensivspilleren Bardhec Bytyqi. Han har senest spillet for Jammerbugt FC i NordicBet Ligaen, og støder til truppen medio januar, når cheftræner Roland Vrabec kalder til samling.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen fortæller om baggrunden for at tilføje 25-årige Bytyqi, der er født og opvokset i Danmark, men har albanske rødder:

– Med Bardhec Bytyqi får vi en dygtig fodboldspiller med en god personlighed ind i truppen, og det glæder vi os til. Fra at have været en spiller med fokus på det defensive, så har han udviklet sig gennem årene til at være en trussel i offensiven med kampafgørende aktioner, og det er også sådan, vi ser Bytyqi. Samtidig kommer han med erfaring, som vi tror på, vil komme os til gode.

Hovedpersonen, der har fået sin fodbolduddannelse i AaB, ser frem til at starte i EfB og møde sine nye holdkammerater, fortæller han.

– Jeg er glad og stolt over at have fået muligheden for at komme til EfB, som er en stor klub med en flot historik. Som spiller er jeg offensiv og dynamisk, og jeg håber, jeg kan bidrage med både mål og assists til mine holdkammerater, så vi sammen kan vinde en masse kampe og skabe nogle gode resultater. Men først og fremmest glæder jeg mig bare til at møde drengene og komme i gang, siger Bardhec Bytyqi.

Fakta:
Navn: Bardhec Bytyqi
Født: D. 8. januar 1997
Tidligere klubber: AaB, Skive IK, Jammerbugt FC

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo