Førstehold

EfB tilknytter Daniel Thøgersen

Daniel Thøgersen er ny mand i Esbjerg fB, idet den 22-årige forsvarsspiller har underskrevet en kontrakt frem til årsskiftet. Han har senest været på kontrakt i HB Køge.

Esbjerg fB styrker defensiven med tilgangen af Daniel Thøgersen, der har skrevet under på en kontrakt frem til nytår. Forsvarsspilleren, der kan begå sig på venstre back og i midterforsvaret, har fået sin fodboldopdragelse i AGF og senest spillet i HB Køge.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen har fulgt Thøgersen gennem flere sæsoner, og er derfor glad for at kunne tilføje ham til truppen.

– Vi har fulgt Daniel Thøgersen helt fra hans tid i AGF, hvor han gjorde det godt, og foruden førsteholdet var omkring ungdomslandsholdene. Vi får en dygtig spiller ind med en god fysik og venstrefod, som kan dække flere positioner i forsvaret, så vi er rigtig godt tilfredse, og glæder os til at byde ham velkommen i EfB, fortæller han.

Daniel Thøgersen, der i sidste uge prøvetrænede i EfB, ser frem til de nye udfordringer, og fortæller, han har fået et godt indtryk af klubben.

– Jeg er blevet taget rigtig godt imod af alle, så jeg er glad for at have lavet en aftale her. I første omgang er mit mål at gå ind og hjælpe holdet med de kompetencer, jeg har, så vi i fællesskab kan vinde nogle kampe og indfri klubbens ambition om at rykke op til sommer. Jeg håber, at det næste halve år bliver godt for både mig og mine holdkammerater, og jeg glæder mig til at trække den blå-hvide trøje over hovedet, fortæller 22-årige Thøgersen.

Han får trøje nummer 15.

Fakta:
Navn: Daniel Thøgersen
Født: D. 8. januar 2000
Tidligere klubber: AGF, Næstved BK, Kolding IF, HB Køge

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo