Klub

EfB tilknytter fysisk træner til staben

Esbjerg fB tilføjer Morten Madsen som fysisk træner til staben bag holdet. Han er påbegyndt arbejdet med truppen i forberedelserne til forårssæsonen.

Arbejdet med at optimere forholdene både på og uden for banen er i fuld gang i Esbjerg fB, og cheftræner Roland Vrabec kan nu tilføje endnu et medlem til staben omkring holdet, idet Morten Madsen er ansat som fysisk træner.

Han kommer fra en identisk stilling fra Skolerne i Oure, og har også tidligere arbejdet i blandt andre SønderjyskE og OB, hvor han under uddannelse færdiggjorde sit speciale.

29-årige Madsen ser frem til at starte i EfB og arbejde med professionelle topatleter.

– Jeg glæder mig rigtigt meget til at begynde, og da jeg fik henvendelsen og muligheden for at blive en del af EfB, var jeg ikke i tvivl. Målt på historik og faciliteter er det en stor klub med ambitioner om at vende tilbage til Superligaen, og det bliver fedt at være en del af. Fra senest at have arbejdet med unge talenter får jeg nu også ansvaret for at være med til at rykke topprofessionelle spillere rent fysisk, og det bliver spændende.

– Jobbet indebærer alt omkring det fysiske, og jeg kommer til at planlægge og udføre spillernes styrketræninger og opvarmninger. Derudover skal jeg sætte rammerne i forhold til træningsplanlægning og analysere på spillernes data fra GPS-systemerne, så trænerteamet ud fra den viden kan vurdere, hvilke spiløvelser der kan bruges og hvornår. 

– Trænerteamet og sundhedsstaben har jeg mødtes med flere gange og vi har haft gode snakke, så nu glæder jeg mig til at arbejde med spillerne og lære dem at kende også, fortæller han.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo