Førstehold

EfB tilknytter Rafael van der Vaart

Rafael van der Vaart er ny assistenttræner og klubambassadør i Esbjerg fB, idet hollænderen har takket ja til at blive en del af klubben i bestræbelserne på at udvikle og forbedre spillere, rammer og miljøet både på og uden for banen.

Esbjerg fB og Rafael van der Vaart har lavet en aftale, der betyder, at den populære hollænder fremover skal være omkring holdet og klubben som assistenttræner og klubambassadør.

Som aktiv fodboldspiller var van der Vaart blandt verdens allerbedste, og han nåede blandt andre at tørne ud for storklubber som AFC Ajax, Hamburger SV, Real Madrid CF og Tottenham Hotspur FC, inden den aktive karriere sluttede i EfB i 2018.

Samtidig blev det til 109 landskampe for Holland, hvor højdepunktet var VM-finalen i 2010 som anfører, så EfB bliver tilført erfaring og viden fra allerhøjeste niveau.

Paul Conway, bestyrelsesmedlem i EfB, jubler over tilføjelsen:

– Vi er i ekstase over, at Rafael formelt vender tilbage til EfB efter at have afsluttet sin fantastiske spillerkarriere i klubben. Han vil give værdifuld rådgivning på og uden for banen til vores stab og hold, og vil arbejde på at forbedre klubben med alle vores interessenter, herunder fans og sponsorer.

Rafael van der Vaart ser frem til at blive en del af klubben og påbegynde arbejdet:

– Jeg har nu i flere boet i byen med min familie, og føler mig derfor forbundet med Esbjerg og EfB. Desuden er jeg en ægte fodboldfanatiker, så det er et logisk næste trin for mig at være involveret i klubben og forsøge at hjælpe med min erfaring, så vi forbedrer os til næste niveau. Jeg er begejstret og taknemmelig over denne mulighed, som bestyrelsen har givet, og jeg vil arbejde sammen med alle interessenter i klubben for at hjælpe med at forbedre tingene på og uden for banen.

38-årige van der Vaart har boet i Esbjerg de seneste fem år, og hans søn, Damian, skrev i maj under på en aftale med EfB. Han spiller på U17-holdet.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo