Førstehold

EfB udlejer Lasse Mikkelsen

EfB’s unge reservekeeper, Lasse Mikkelsen optræder for Kolding IF den kommende sæson, der henter målmanden på en lejeaftale.

EfB er godt besat på keeperposten og derfor søger unge Lasse Mikkelsen nu fast spilletid, hvor Kolding IF bliver arbejdsgiveren for den kommende sæson i 2. Divisionen, der tilknytter keeperen på en 1-årig lejeaftale.
– Jeg har brug for at spille nogle kampe på seniorplan. Siden vi vandt U19 Ligaen og havde et succesfyldt år der, har det været svært at få spilletid som senior. Derfor er dette den bedste løsning for både jeg og EfB, fortæller Lasse Mikkelsen.
Cheftræner, John Lammers ser det ligeledes som en god mulighed for Mikkelsen, der vil få fast spilletid og udvikle sig yderligere.
– Lejeaftalen er en god mulighed for Lasse, der vil komme til at spille kampe på et højt niveau. Han vil få minutter i benene og gro noget erfaring, der alt sammen vil hjælpe til hans udvikling som målmand. Det er derfor en god løsning for begge parter, og vi ønsker ham alt held og lykke, siger John Lammers om den 20-årige keeper.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo