Reservehold

EfB udraderer Vejle med 4-0

Et ungt Esbjerg fB-mandskab slog mandag Vejle BK med 4-0 i Future Cup, hvor Yacine Bourhane, Elias Sørensen og Phun Mang stod for målene.

Esbjerg fB tog mandag eftermiddag imod Vejle BK i Future Cup, og holdet leverede en gennemført fin præstation, og vandt fortjent med 4-0. Yacine Bourhane, Elias Sørensen og Phun Mang scorede før pausen, hvor kampen blev afgjort.

Kampen åbnede i et højt tempo med masser af angreb frem og tilbage.

EfB lykkedes først med at etablere et form for pres takket være god sammenhæng i kæderne og masser af løbevillighed.

Derfor var det heller ikke overraskende, at Yacine Bourhane kunne bringe EfB foran med 1-0 efter 14 minutters spil.

Midtbanespilleren tog et godt løb ind i feltet, hvilket Elias Sørensen så og med en fremragende pasning gennem Vejle-forsvaret fandt angriberen Bourhane, der køligt lagde bolden ind bag målmanden.

Vejle forsøgte at svare igen ved at sætte EfB under pres, men defensiven anført af Isak Olafsson stod godt imod, og tillod blot enkelt skud fra distancen.

I den anden ende var EfB anderledes farlige, når chancerne opstod, og det resulterede i to scoringer på to minutter mod første halvlegs slutning.

Først fik Sørensen bragt holdet foran med 2-0, da han sikkert udplacerede Vejle-målmanden med et fladt skud efter et flot oplæg af Phun Mang.

Mang kom selv på tavlen kort efter, da han afsluttede et rigtigt flot angreb med at afdrible målmanden i det lille felt, og dernæst trillen bolden i nettet.

Der blev ikke scoret yderligere inden pausen, men allerede seks minutter inde i anden halvleg var EfB på pletten igen.

Atter var det Sørensen, der markerede sig som målscorer, da han steg til vejrs på et indlæg og fik headet mod mål.

Målmanden kunne ikke holde bolden og gav en retur, som angriberen fik pandet i mål, men så stoppede festen også for Sørensen.

Efter en times spil blev han nemlig præsenteret for sit andet gule kort efter uoverensstemmelser med kampens dommer.

EfB stod dog godt på banen, og fik holdt Vejle fra et decideret overtag på trods af overtalssituationen til østjyderne.

Tværtimod forsøgte EfB flere gange at spille frem ad banen, når muligheden bød sig.

Der blev dog ikke scoret flere mål, og 4-0 blev fortjent kampens slutresultat.

Esbjerg fB – Vejle BK 4-0 (3-0)

Målscorere:
14′ 1-0 Yacine Bourhane
35′ 2-0 Elias Sørensen
37′ 3-0 Phun Mang
51′ 4-0 Elias Sørensen

Udvisning:
63′ Elias Sørensen

Elias Sørensen

40′ Zamir Aliji (Nikolaj Lund)
60′ Bendix Bennetzen (Ebbe Jørgensen)
66′ Jesper Sørensen (Daniel Gadegaard)
66′ Andriy Novikov (Leonel Montano)
66′ Steven Simpson (Malthe Bøndergaard)
66′ Oquassa Chong (Yacine Bourhane)
80′ Noah Strandby (Phun Mang)