Førstehold

EfB vil tilbage i Superligaen

Det står nu klart, at Esbjerg fB i den kommende sæson skal spille i NordicBet Ligaen efter holdets nedrykning fra 3F Superligaen søndag. Målet er at vende tilbage til landets bedste række hurtigst muligt.

To sæsoner i 3F Superligaen blev det til for Esbjerg fB i denne omgang siden oprykningen i sommeren 2018. Det står klart efter, at holdet tabte med 1-2 i Hobro søndag eftermiddag, og dermed udspillede chancen for en redning i landets bedste fodboldrække.
Allerede nu begynder arbejdet med at kigge frem mod næste sæson, og målet for denne er en slutplacering på en af de to pladser, der giver oprykning til Superligaen.
Adm. direktør i EfB, Brian Bo Knudsen, fortæller:
– Vi forholder os seriøst til den negative kendsgerning, at vi nu kigger ind i en fremtid i den næstbedste række. Det er uden tvivl en stor, stor skuffelse for os men i særdeleshed også for alle vores fantastiske fans og samarbejdspartnere, som loyalt har bakket op igennem hele sæsonen. Nu starter et grundigt evalueringsarbejde, hvor vi skal revurdere os selv og få lavet en plan for, hvordan vi kan organisere os således, at vi hurtigst muligt kan vende tilbage til Superligaen, som er vores mål.
– Når det så er sagt, så lyver tabellen ikke efter 30 kampe, og vi bærer ansvaret for, at vi som enhed og klub ikke lykkedes i tilstrækkeligt omfang. Der venter os et langt, sejt træk, hvor vi skal gøre os fortjent til hvert et point i en hård række med mange dygtige hold, men først og fremmest handler det om at slutte de to sidste kampe i Superligaen af på en positiv måde, så vi kan give os selv et godt rygstød, inden vi starter den nye sæson.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo