Førstehold

EfB'ere på U16 og U17-landshold

Udover de tre EfB’ere der er udtaget til U19-landsholdet, er yderligere to spillere nu udtaget til henholdsvis U16 og U17-landsholdets tur til Cypern i januar – nemlig Mads Zaar og Mads Larsen. 

Tidligere i dag kunne EfB.dk offentliggøre at Mads Kikkenborg, Oliver Olsen og Patrick Egelund alle er udtaget til det danske U19-landshold. De bliver ikke de eneste EfB-talenter der drager mod Cypern i januar, da Mads Zaar og Mads Larsen også er udtaget til henholdsvis det danske U16 og U17-landshold.
Dermed er hele fem talentfulde EfB’ere udtaget til at repræsentere de danske U-landshold, hvilket klart glæder hele ungdomsafdelingen og A+-træner René Christiansen.
– Vi er generelt rigtig glade og stolte over, at vi nu er repræsenteret på så mange U-landshold. Mads Larsen er en dynamisk midtbanespiller, der skal skabe chancer og komme i målgivende situationer. Det er glædeligt at han er tilbage i varmen igen, for han har været i en rigtig god udvikling det her efterår. Mads er på trods af hans unge alder U19-spiller og træner jævnligt med førsteholdstruppen, hvor han også har fået sin debut i NordicBet Ligaen. Det er gået rigtig stærkt for ham og han har vist hvilket potentiale han besidder.
– Mads Zaar spiller kant eller angriber og har en enorm speed. Han har et stort potentiale, men skal som alle andre unge spillere, lægge på i sit spil og tage det næste step. Vi er glade for at han er med, for han har bestemt kompetencerne til det – han er en spiller der skal presses og derved yde sit bedste. Han er EfB’s yngste skud på stammen i forhold til landshold, og han kan komme rigtig langt, slutter René Christiansen om den talentfulde U17-spiller.
Begge er et produkt af det frugtbare Sydvestjyske Fodbold Samarbejde. Mads Zaar har tidligere præsenteret SGI, mens Mads Larsen både har spillet i Tarp Boldklub og Andrup IF.