Førstehold

Egelund permanent del af Superliga-truppen

18-årige Patrick Egelund bliver nu en fast bestanddel af Esbjerg fB’s Superliga-trup. Offensivspilleren, der i foråret fik sin debut, ser frem til at kunne fokusere fuldt ud på fodbolden.

Da Patrick Egelund d. 7. april 2019 blev skiftet ind med godt 10 minutter igen i hjemmekampen mod FC Midtjylland, var det udover den officielle debut for Esbjerg fB samtidig en drengedrøm, der gik i opfyldelse for den teknisk stærke offensivspiller. Og når EfB-truppen mandag d. 17. juni møder ind til forberedelserne frem mod den nye sæson, så vil 18-årige Egelund være en fast del af holdet.
Hovedpersonen er glad for den nye status som Superliga-spiller på fuld tid, og ser frem til at blive matchet dagligt på højeste niveau.
– Jeg glæder mig helt vildt over, at jeg nu kan fokusere fuldt ud på fodbolden. I løbet af foråret fik jeg en god forsmag på, hvordan det er at være Superliga-spiller, da jeg deltog regelmæssigt i træningen med førsteholdet og desuden fik debut, som var en stor oplevelse.
– Efterfølgende fik jeg yderligere en kamp, som gik godt, så nu er mit mål at arbejde hårdt for, at jeg kan komme endnu tættere på spilletid og bidrage med det, jeg er god til. Holdkammeraterne tog fantastisk imod mig, da jeg var med i foråret, og det bliver godt at møde dem allesammen igen på mandag, siger 18-årige Patrick Egelund.
A+- og assistenttræner Lars Vind kalder forfremmelsen for et naturligt skridt.
– Det er fortjent, at Patrick Egelund nu får chancen på fuld tid. Han har allerede vist sig godt frem med god energi til både træninger og kampe, og i det hele taget er han en spiller, som passer utroligt godt til den måde, vi spiller fodbold på i EfB med fart og højt pres. Derfor er det da også et helt logisk step, at han nu får mulighed for at udvikle sig yderligere, siger Lars Vind.
Patrick Egelund stammer oprindeligt fra Holsted fB, som er en del af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde. Han har foreløbigt spillet to kampe for EfB.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo