Førstehold

Elias Sørensen er Årets Profil i 2. division

Esbjerg fB’s angriber og topscorer Elias Sørensen er af kollegaer i rækken blevet kåret til Årets Profil i 2. division.

Esbjerg fB-spiller Elias Sørensen står foreløbigt noteret for hele 21 scoringer i indeværende sæson i 2. division, og den store målfarlighed kombineret med godt spil har kastet titlen som Årets Profil i rækken af sig.

Det er spillere og trænere på konkurrerende hold, der har afgivet stemmer, og EfB-angriberen fik flest, da regnskabet skulle gøres op.

24-årige Sørensen fik overrakt prisen af Thomas Lindrup fra Spillerforeningen foran sine holdkammerater.

Elias Sørensen er beæret over at modtage prisen, fortæller han:

– Jeg er stolt over at være kåret til Årets Profil i 2. division. Det er en stor ære for mig, fordi det er mine kollegaer i de andre klubber, der har stemt på mig. Når det så er sagt, så skylder jeg en stor tak til mine holdkammerater og trænere, for de har jo hjulpet mig til at finde mit spil, så jeg har kunnet lave mange mål for EfB.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo