Partner

EmCare Sundhed tager hånd om EfB

EmCare Sundhed er fra den igangværende sæson tilbage i Esbjerg fB, og sikrer dermed spillerne professionel rådgivning og behandling.

Den professionelle fysioterapi EmCare Sundhed har igennem en årrække taget hånd om Esbjerg fB’s spillere på både senior- og ungdomsniveau i form af rådgivning, behandling og fysisk træning, og det samarbejde fortsætter i den igangværende sæson.

EmCare Sundhed har i ni af de seneste 10 sæsoner fungeret som aktiv partner i dagligdagen for EfB, og adm. direktør Jens Hammer Sørensen er glad for den nye aftale.

– Vi har historisk haft et rigtig godt samarbejde med EmCare Sundhed, og vores spillere har altid oplevet en rådgivende, kompetent og professionel tilgang fra personalet. Både spillere i førsteholdstruppen og i EfB Akademi er i dygtige hænder, og vi er meget tilfredse med det arbejde, der bliver gjort i dagligdagen. Med baggrund i det har det været naturligt for os at lave en ny aftale, og samarbejdet er vi meget glade for, siger han.

Søren Møller Kristensen, adm. direktør hos EmCare Sundhed, er også glad for den nye aftale.

– Vi ønsker at bakke op om projektet og EfB, som ligger os nært, så vi er selvfølgelig glade for at være tilbage med det fulde ansvar for spillerne i førsteholdstruppen og på akademiet med hensyn til rådgivning og behandling. Vi kender klubben indgående trods et års pause, og vi er kommet godt i gang blandt spillere, trænere og øvrig stab, så det er dejligt, siger han.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo